Înmormântarea Regelui Mihai. Momentul care NU s-a văzut la televizor: Am fost muți!

Înmormântarea Regelui Mihai. Momentul care NU s-a văzut la televizor: Am fost muți!
Înmormântarea Regelui Mihai. Momentul care NU s-a văzut la televizor: Am fost muți!

Regele Mihai I al României a murit în ziua de 5 decembrie 2017. În emisiunea lui Carmen Avram de la Antena 3, Sabina Iosub a povestit un moment emoționant care nu s-a văzut la televizor.

„Mi se face pielea de găină când povestesc, pentru că a fost imaginea care m-a lovit cel mai puternic. Am găsit o casă în întuneric, care avea pe trepte câteva candele. Când s-a deschis ușa, am văzut o măicuță. Așa am știut că știrea este adevărată. Aceasta este realitatea cu care trebuie să mergem mai departe", a spus Sabina Iosub la Antena 3, în cadrul emisiunii „În premieră".

„Am fost muți"

„Apropierea vecinilor și a tuturor celor care l-au cunoscut pe Majestatea Sa se îngrijeau de noi (n.r. jurnaliștii), să avem ceai cald în fiecare dimineață, să avem biscuiți sau ceva dulce să putem mânca peste zi, pentru că era cumplit de frig. Ne grupam, indiferent de televiziunile din care proveneam, într-o mașină în care încercam să ne încălzim. În fiecare zi se întâmpla ceva, ne-am susținut și ajutat reciproc, atunci, acolo", a povestit jurnalista.

Atunci, a avut loc un moment ce nu a putut fi văzut la televizor. „A existat un moment când familia regală a deschis ușa și a spus: vă rog, intrați. Câți jurnaliști eram acolo, am intrat. Noi, oamenii. Niciunul nu a înțeles ce se întâmpla. Să intrăm să ne dea cineva o declarație? Nu. Intrați să puteți să vă luați rămas bun de la Majestatea Sa. Nu pot decât să-mi amintesc sicriul acoperit de steag și familia ținându-se de mână. Nu și-au mai putut stăpâni lacrimile atunci. Și nici noi nu am mai putut. Am fost muți, ne-am privit în ochi, am spus mulțumesc și Dumnezeu să-l ierte. Atât. Cred că fiecare și-a luat un moment să se roage. A fost atât de intim, încât n-am simțit să-l arătăm nimănui", a spus Sabina Iosub.

Vezi și: Oana Zamfir: "Rămăsesem fără aer". Ana Roman: "Nu mi-am putut controla emoțiile"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel