Înmormântare Rege Mihai-Catedrală. Patriarhul Daniel, ALUZIE ca răspuns la mesajele pline de ură

Înainte de slujba de înmormântare a Regelui Mihai, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a făcut o aluzie foarte bună.

A cerut scuze pentru că în Catedrala Patriarhală nu au loc toți cei care și-ar fi dorit să participe la acest eveniment istoric. Așadar, printr-o frază de zece cuvinte, Patriarhul Daniel a dat replică unui milion de postări pline de ură de pe Facebook care conțin un singur mesaj: "VREM SPITALE, NU CATEDRALE!".

Precizăm că doar la nivelul 0, în Catedrala Mântuirii Neamului, vor încăpea 5000 de credincioşi.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai a fost adus, sâmbătă, la Catedrala Patriarhală din Bucureşti, unde a avut loc slujba de înmormântare a fostului suveran.

[citeste si]

După un scurt serviciu religios privat oficiat, sâmbătă dimineaţă, în Sala Tronului de la Palatul Regal, şi o ceremonie religioasă şi militară în Piaţa Palatului Regal, sicriul a fost mutat de pe catafalcul din Piaţa Palatului Regal de opt militari din Brigada 30 Gardă pe un afet de tun, în timp ce Muzica Militară intona marşuri funebre. În momentul în care a fost dat jos de pe catafalc, mulţimea adunată în Piaţa Palatului Regal a început să aplaude, scandând numele Regelui şi lozinci precum Monarhia salvează România şi Jos comunismul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel