Înmormântare Marele Duce Jean al Luxemburgului. Famila Regală a României, prezentă la funeralii

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și ASR Principele Radu au asistat la funeraliie de Stat ale Marelui Duce Jean, suveran al Marelui Ducat de Luxemburg între anii 1964 – 2000.

'Ceremonia funerară a avut loc sâmbătă, 4 mai 2019, în Catedrala Notre-Dame din Luxemburg. Au luat parte reprezentanți ai Guvernului și Parlamentului Marelui Ducat, precum și oficiali din Franța, Germania, Grecia și Portugalia. Au fost reprezentate Familiile Regale ale Belgiei, Olandei, Danemarcei, Norvegiei, Suediei, Spaniei, Iordaniei, Marocului, României, Franței, Bulgariei, Greciei, Albaniei, Familiile Princiare de Liechtenstein și Monaco, Casa Regală a Bavariei, Casa Regală de Württemberg, Casa Mare Ducală de Baden și Familiile Imperiale ale Germaniei și Austriei.

Ceremonia a fost oficiată de Arhiepiscopul Luxemburgului, Monseniorul Jean-Claude Hollerich, alături de arhiepiscopi și preoți ai Bisericii Catolice. Ceremonialul militar a fost asigurat de militari ai Armatei Luxemburgheze și ai Poliției Marelui Ducat.

La ceremonie a asistat un numeros public, iar funeraliile s-au desfășurat de la început până la sfârșit într-o atmosferă de mare emoție, de respect și afecțiune', conform anunțului postat pe site-ul, dar și pe pagina de instagram al Casei Regale a României.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și ASR Principele Radu au asistat la funeraliie de Stat ale Marelui Duce Jean, suveran al Marelui Ducat de Luxemburg între anii 1964 – 2000. Ceremonia funerară a avut loc sâmbătă, 4 mai 2019, în Catedrala Notre-Dame din Luxemburg. Au luat parte reprezentanți ai Guvernului și Parlamentului Marelui Ducat, precum și oficiali din Franța, Germania, Grecia și Portugalia. Au fost reprezentate Familiile Regale ale Belgiei, Olandei, Danemarcei, Norvegiei, Suediei, Spaniei, Iordaniei, Marocului, României, Franței, Bulgariei, Greciei, Albaniei, Familiile Princiare de Liechtenstein și Monaco, Casa Regală a Bavariei, Casa Regală de Württemberg, Casa Mare Ducală de Baden și Familiile Imperiale ale Germaniei și Austriei. Fotografii @5minutes.rtl.lu Ceremonia a fost oficiată de Arhiepiscopul Luxemburgului, Monseniorul Jean-Claude Hollerich, alături de arhiepiscopi și preoți ai Bisericii Catolice. Ceremonialul militar a fost asigurat de militari ai Armatei Luxemburgheze și ai Poliției Marelui Ducat. La ceremonie a asistat un numeros public, iar funeraliile s-au desfășurat de la început până la sfârșit într-o atmosferă de mare emoție, de respect și afecțiune. https://5minutes.rtl.lu/ #grandducjean #luxembourg #funeraillesnationales #majestateasamargareta #margaretacustodelecoroanei #principeleradu #familiaregalaaromaniei #luxemburg

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) peMai 4, 2019 at 11:41 PDT

Vezi și Familia Regală a României, anunț: Momente triste și dureroase

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel