INFOTRAFIC - Accident pe DN 7, drumuri închise din cauza vremii

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

INFOTRAFIC - informații de la IGPR, privind circulația autovehiculelor pe șoselele naționale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în prezent nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu traficul blocat ca urmare a evenimentelor rutiere sau sau din cauza manifestărilor meteorologice din ultima perioadă.

* Pe autostrăzile A3 Turda - Gilău şi A10 Aiud - Turda ninge, pe carosabil fiind depus parţial strat subţire de zăpadă, însă se acţionează cu utilaje.

* În judeţul Arad, pe DN 7 Arad - Deva, pe raza localităţii Lipova, un autotren al cărui conducător auto nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed, într-o curbă, a acroşat cu semiremorca un microbuz. Impactul s-a soldat cu două victime. Circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ, valorile de trafic fiind scăzute la această oră.

* În judeţul Gorj, traficul este restricţionat pe DN 67C, între localităţile Novaci şi Rânca, pe tronsonul kilometric 16 şi 34+800 de metri, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, restricţie valabilă până la finalul lunii martie 2019.

Citește și: Ciobanu și Berbece l-au dat în judecată pe Lupu Cel Mare

Se menţin în continuare cele 4 drumuri naţionale cu circulaţia oprită:

1. DN2L, în Soveja, judeţul Vrancea, la kilometrul 59+900, ca urmare a precipitaţiilor abundente din cursul verii, care au dus la prăbuşirea dalei de beton a podului, pe toată lăţimea căii de rulare;

2. DN7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) până la kilometrul 130+800 de metri (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu), conform regulamentului de funcţionare pe timpul iernii;

3. DN12B, în Slănic Moldova, judeţul Bacău, pe tronsonul kilometric 16+450-17+500, unde, la intrarea în localitate s-a produs o cedare a terasamentului de drum, ce a dus la surparea acestuia pe o lungime de 3 metri. Traficul rutier se desfăşoară pe următoarea rută ocolitoare: DN12B km 16+450 - str. Vasile Alecsandri - DN12B km 17+500 şi retur, cu o restricţie de tonaj de 7,5 tone. Şi tot pe acest drum, dar pe tronsonul 0+452 - 0+487, din cauza unei alunecări de teren ce a dus la tasarea platformei carosabilului, circulaţia se desfăşoară pe ruta ocolitoare: DN12A km 103+000 - str. 1 Mai - str. Răducanu - str. Podu de Fier - str. Tiseşti - str. Semicercului - str. Bradului - intersecţie cu DN12B km 2+000 şi retur;

4. DN67C (Transalpina), închis pentru toate categoriile de autovehicule în timpul iernii, pe tronsonul Rânca (Gorj) - Obârşia Lotrului (Vâlcea), între kilometrii 34+800 de metri şi 59+800 de metri.

Citește și: Simona Halep, prima declarație: "Am să fac o glumă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel