UPDATE: Accident GRAV, trafic blocat, două persoane în stare gravă/ INFOTRAFIC 25 aprilie 2022: Aglomerație pe DN 1. Accident pe A2 București-Constanța

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Este aglomerație pe DN 1 și pe A2, anunță Poliția Română. 

UPDATE: 

Un accident grav s-a produs luni pe un drum european din județul Brăila. Două persoane sunt în stare gravă după ce mașinile pe care le conduceau s-au lovit frontal. Traficul auto prin zonă este blocat.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DE 584/DN 21 Slobozia-Brăila, la kilometrul 55, în apropierea localității Bărăganul, în județul Brăila, a avut loc o coliziune frontală între două autovehicule.

Potrivit primelor date, două persoane au suferit răni grave. O persoană este încarcerată, iar cealaltă este în stare de inconștiență. Ambele victime sunt evaluate medical la fața locului, conform Mediafax. 

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, precizează autoritățile.

UPDATE: 

Informare, ora 14:00: Pe DN 1F Zalău-Carei, în apropierea localității Bobota, județul Sălaj, a avut loc o coliziune între trei autovehicule, în urma căreia două persoane au suferit răni ușoare, fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este restricționat pe un sens, desfășurându-se alternativ, pe celălalt fir, pentru aproximativ 30 de minute.

Aglomerat pe DN1, între Predeal și Bușteni

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este intens la această oră -11:30 - pe DN 1 Ploiești – Brașov, astfel că s-a format coloană de la ieșirea din Predeal către centrul stațiunii Bușteni (tronsonul kilometric 139 – 132), pe sensul de mers către Capitală, precum și pe raza localității Comarnic (tronsonul kilometric 109 – 107), județul Prahova, pe același sens.

Rute alternative

Recomandăm conducătorilor auto să sporească atenția la volan și să nu se angajeze în depășirea coloanelor formate. Luați în considerare folosirea rutelor alternative, respectiv DN 1A Brașov – Cheia -  Ploiești sau DN 73 Râșnov  - Bran - Câmpulung.  

De asemenea, sunt semnalate valori ridicate de trafic pe sensul către Sibiu al DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe raza stațiunilor Călimănești și Căciulata, județul Vâlcea.” anunță InfoTrafic. 

Accident pe A2 București-Constanța. Aglomerație spre Capitală

De asemenea, la ora 12:45, a fost publicat mesajul conform căruia ”pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 12, pe sensul către București, în zona localității Glina, județul Ilfov, s-a produs un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, în care au fost implicate două autovehicule. Traficul rutier este restricționat pe prima bandă, valorile de trafic fiind în creștere pe sensul către Centura Capitalei. Se estimează reluarea normală a circulației în 20 de minute.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel