Culisele dezbaterii lui Iohannis. Informații pe SURSE

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis îi organizează, marți, ceea ce numesc a fi dezbatere. Concret, vor fi reprezentanți media care-i vor adresa cel mult patru întrebări președintelui în funcție și candidat susținut de PNL la alegerile prezidențiale. 

Conform unor surse Mediafax, dezbaterea de marți începe la ora 15:00. Se pare că vor fi doar OPT PERSOANE din rândul politologilor, jurnaliștilor și formatorilor de opinie. Ei îi vor adresa întrebări președintelui, au declarat surse din PNL pentru Mediafax.

”Va fi o dezbatere cu număr limitat de invitați care să pună întrebări. Nu e conferință de presă. E o dezbatere în care vor pune întrebări cei care sunt invitați să participe”, au explicat sursele citate. 

Restul jurnaliștilor, care vor fi jurnaliști acreditați în campania electorală sau jurnaliști acreditați la Cotroceni, vor putea doar să relateze de la eveniment. 

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a anunțat că va găzdui dezbaterea de marți a lui Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel