EXCLUSIV  Influența lui 2022 în funcție de cifra destinului. Cine vor fi norocoșii anului. Numerolog: Vedetele sunt cei care au cifră de destin 6

Cifră destin și influența lui 2022/ foto ilustrativ pixabay
Cifră destin și influența lui 2022/ foto ilustrativ pixabay

Anul 2022 va fi anul în care, conform numerologului Romeo Popescu, vom plăti nota de plată. Dar suntem diferiți, iar diferențele între noi sunt inclusiv numerice. 

Romeo Popescu, numerologul invitat de către jurnalistul Răzvan Dumitrescu în cadrul emisiunii ”Ce se întâmplă?” de la DCNews și DCNewsTV, a venit astăzi cu câteva previziuni în funcție de cifra destinului. 

Cum se calculează cifra destinului

”Se adună toate cifrele din data de naștere, iar numărul final, format din două cifre, se reduce la un singur număr. Dacă-ți dă 27, aduni 2 cu 7, iar cifra destinului este 9” a explicat numerologul. 

De exemplu, dacă sunteți născut în 12.12.1990, calculul se face astfel: 1+2+1+2+1+9+9+0= 25 = 2+5 = 7. 

”Vedetele sunt cei care au cifră de destin 6” 

”Cei care au cifră de destin pară, adică 2, 4, 6, 8, vor fi, în 2022, mai bine aspectați și influențați, mai ales cei cu cifră de destin 6, pentru că vor fi pe particularitatea anului. Cifra de destin pară te ajută să aduci influența emoțional-afectivă în viața ta.” a spus Romeo Popescu. El a continuat: ”Cu cât viața ta relațională e mai bună, cu atât vei face foarte bine anul viitor”. ”Vedetele sunt cei care au cifră de destin 6” a spus numerologul. Ordinea celor care vor rezona cel mai bine cu 2022 este: 6, 2, 4, 8. 

An al lecțiilor pentru cei cu cifră de destin 1, 3, 5, 7, 9

”Cei care au cifră impară, 1, 3, 5, 7, 9 nu se simt atât de bine într-un an 6, deși este o cifră foarte permisivă, care adună, a familiei, și nu este atât de drastic și de rău cu cifrele impare. Nu va fi atât de rău pentru cei cu cifră impară, dimpotrivă, va fi un an care o să-i învețe, 6 fiind și cifra dascălului” a continuat Romeo Popescu. 

Persoanele care au cifra de destin 9, a altruismului, sunt cei care transformă ce au în jur după chipul și asemănarea lor, fiind o cifră puternică, dar care poate fi atât bună, cât și rea, conform numerologului. De asemenea, cei cu cifra de destin 3 vor fi bine aspectați, fiind ”prieteni impari” ai lui 6. 

Anul 2022 va fi al apei și al pământului, iar Romeo Popescu anticipează că vor fi inundații multe, iar în luna februarie spune că va ninge abundent. În 2020, Romeo Popescu spunea despre 2021 că ”o să ardă”, ceea ce s-a și văzut în acest an, fie că vorbim despre incendiile din Grecia, fie că vorbim despre incendiile din România, cum ar fi cele din spitale. 

Citește mai mult aici: EXCLUSIV  2022 vine cu nota de plată. Numerologul Romeo Popescu: ”Vei plăti prin stări”. Agresivitate vs iubire: Totul va ieși la suprafață

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel