EXCLUSIV  2022 vine cu nota de plată. Numerologul Romeo Popescu: ”Vei plăti prin stări”. Agresivitate vs iubire: Totul va ieși la suprafață

foto ilustrativ pixabay/ Numerolog Romeo Popescu: 2022 vine cu nota de plată
foto ilustrativ pixabay/ Numerolog Romeo Popescu: 2022 vine cu nota de plată

Anul 2022 va fi un an sinteză, care vine cu multe stări, rezultatul acțiunilor: poate fi iubire, la fel de bine cum poate fi și agresivitate. 

”Anul 2022 va fi un an foarte interesant, guvernat de cifre feminine, nu există cifre masculine. Cele feminine sunt cele pare, avem 2022, care, însumat, înseamnă 6. Particularitatea anului este 4, iarăși cifră feminină. Aceste cifre corespund unor elemente, apă și pământ. 4 este cifră de pământ, 6 și 2 sunt elemente de apă. Nu există foc și aer” a punctat numerologul Romeo Popescu în emisiunea ”Ce se întâmplă?”, realizată de Răzvan Dumitrescu, la DCNews și DCNewsTV. 

Numerologul a precizat că ”fiind un an cu multe cifre feminine pe zona de orizontală, aceste cifre sunt emoționale, iar emoționalitatea unui om este foarte puternică, pentru că generează interpretarea vieții.” Romeo Popescu a subliniat, totodată, că 6 este o cifră a agresivității, iar evenimentele asociate vor fi ”nu puține”. În același timp, 6 reprezintă și iubire. ”Unii vor iubi” spune el. 

”2021 a fost un an răspuns, iar 2022 va fi sinteza” a continuat el. Citește și: EXCLUSIV  Numerologul Romeo Popescu: În iunie 2022, gata cu pandemia! / video

Conform acestuia, 2022 va fi anul în care vom plăti, vine nota de plată: ”Vei plăti prin stări” a atras el atenția. ”Într-un an sinteză, oamenii nu vor mai putea să rabde, iar agresivitatea, violența, vor ieși la suprafață” a completat numerologul. 

”Vibrația lui 6 nu va fi de impuls, va fi o vibrație care se așează, vor fi demonstrații care vor ține” anticipează Romeo Popescu. El spune că va trebui să fim atenți la lunile pare, respectiv februarie, aprilie, iunie, august, octombrie și decembrie, dar cel mai mult la februarie (2), aprilie (4) și iunie (6), caracteristice anului 2022. 

”Anul 2022 va fi altfel, nu va fi ce ai mai trăit. În istorie, se aseamănă cu 1914. Îmi doresc doar să semene” a mai spus numerologul. Diferența este că atunci au fost ”foarte multe cifre de foc, acum nu e niciuna, va fi o refulare a sentimentelor, când nu mai poți”. ”2022 va face o sinteză foarte interesantă în România, iar în 2024 vor fi alți oameni” anticipează numerologul, referindu-se la alegerile care vor avea loc în 2024. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel