ÎNFIORĂTOR! Laura Nureldin: Așa mi se spunea! E foarte dureros! Eu m-am născut în România

Laura Nureldin a reacționat pe Facebook, după ce filmul „Pe aripile vântului” a fost eliminat din platforma HBO MAX deoarece ar fi „prea rasist". Ulterior, a avut o intervenție la Antena 3, unde a făcut mai multe precizări.

Pe aripile vântului este o istorie romanțată a acelei perioade. Nu sclavii erau în prim-plan acolo. Povestea lui Scarlett e cea care a atras. Prezintă romanțat, cum spuneam, o epocă. Dacă cineva decide să nu mai difuzeze acest film pentru că apare ideea de sclavi, ideea că exista rasism, atunci, ce facem? Ascundem gunoiul sub preș, ne facem că nu a existat acea perioadă?”, a spus Laura Nureldin, miercuri după-amiază, la Antena 3.

„Vorbesc despre mine, pentru că, de fapt, așa începe postarea mea (n.r. mesajul publicat pe Facebook, care poate fi citit AICI). Acum aproape doi ani, eu am plecat din presă, din televiziune. Mulți mă întreabă: dar nu vrei să te întorci? Mi-ar plăcea, e o meserie pe care am iubit-o foarte mult și pe care am făcut-o cu drag și pasiune. Am plecat atunci din cauza unui val de ură, care nu era îndreptat împotriva mea pentru că eram un jurnalist prost sau pentru că am trecut pe roșu cu mașina. Nu! Mi se spunea – sper să nu vă luați amendă pentru asta -, dar am fost făcută de nenumărate ori cioară, maimuță. Mi s-a spus să mă duc înapoi în Africa. Eu m-am născut în România!”, a subliniat Laura Nureldin.

„E foarte, foarte dureros atunci când realizezi că oamenii care ar trebui să-ți țină spatele, cum se zice, oamenii care ar trebui să facă un pas în față și să fie lângă tine și să spună e a noastră, nu o fac”, a mai spus Laura Nureldin.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel