EXCLUSIV  Încoronarea Regelui Charles al III-lea, sub semnul instabilității. Astrologul Daniela Simulescu: Va fi "bântuit" de unele scandaluri din trecut

Astrologul Daniela Simulescu a analizat astrograma zilei, punctând câteva aspecte importante privind încoronarea Regelui Charles al III-lea desfășurată astăzi.

"Din punct de vedere astrologic, încoronarea Regelui Charles al III-lea nu se petrece în cea mai bună zi! Soarele se apropie de o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului, ceea ce înseamnă că domnia sa nu va fi una liniștită, ci plină de instabilitate și evenimente imprevizibile.

Luna se află în Scorpion, semnul nașterii regelui, însă tocmai ce am avut o Eclipsă de Lună. Cu alte cuvinte, domnia va fi precum o închidere de ciclu, în niciun caz un nou început al monarhiei britanice. Mercur este retrograd, deci regele se va confrunta deseori cu blocaje și limitări pe mai multe paliere.

Venus din Gemeni (la grad anaretic) se rupe de careul cu Neptun din Pești, ceea ce înseamnă că, în următorii ani, Regele Charles al III-lea va fi "bântuit", în continuare, de unele scandaluri din trecut. Mai repede decât ne-am aștepta! Plasarea lui Marte în Rac, însă, îl va ajuta să obțină de fiecare dată sprijinul poporului", spune Daniela Simulescu.

Citește și:

Charles, omul din spatele coroanei. Vorbeşte cu plantele, practică yoga şi e îndrăgostit de vinuri şi brânza veche

Despre Charles al III-lea nu s-a știut întotdeauna mai nimic. A trăit discret, ca de altfel întreaga familie regală, şi şi-a ţinut multe dintre obiceiurile şi preferinţele personale departe de ochii lumii. Soarta acestuia se schimbă de mâine. La 74 de ani, este cel mai bătrân moștenitor care a preluat vreodată tronul britanic. 

În 6 mai devine al 40-lea monarh care a primit o încoronare la Westminster Abbey, o tradiție care datează din 1066. Publicul a reuşit să-l cunoască pe viitorul rege doar din articolele din presă, cărţi biografice şi câteva documentare. Însă puţini sunt cei care ştiu, de pildă, că lui Charles îi place "la nebunie" brânza maturată cât mai mult, are obiceiul să-şi vorbească în oglindă sau cu plantele pe care adoră să le îngrijească sau că seara rar se întâmplă să adoarmă fără să citească ceva înainte.
Vorbeşte cu plantele

În trecut, Charles a fost tachinat pentru că vorbea cu plantele sale, dar atracţia sa pentru grădinărit şi tot ce e viu şi verde l-a adus mereu în mijlocul naturii, în poze, în timpul liber şi la evenimente de familie, scrie The Independent. Nu a suportat niciodată clădirile, betonul, griul, şantierele şi aglomerările urbane. Chiar a criticat extinderea Galeriei Naționale a Londrei în 1984 drept un „cărbune monstruos pe fața unui prieten drag și elegant”. Iubește arta și este un fan înfocat al lui Shakespeare - piesa sa preferată este  Henric al V-lea . Apetitul său pentru activități intelectuale ar fi putut, de fapt, să fi torpilat chiar luna de miere a primei sale căsătorii: se pare că era mai interesat de volumele scriitorului sud-african Laurens van der Post decât să iasă cu noua soție, Prințesa Diana.

Mulţi l-au descris, de-a lungul timpului, ca pe "un excentric ciudat și privilegiat", conform publicaţiei citate. Potrivit unui apropiat lui Charles, se pare că ar fi doar zvonuri. A fost dezminţit episodul ilustrat şi în filmul  "On Royalty" al lui Jeremy Paxman din 2006 când lui Charles i-ar fi fost servite șapte ouă fierte, unul după altul, până când a fost mulţumit, pentru că celelalte ar fi fost prea moi. Dimpotrivă, spune pentru The Independent "sursa" din rândul apropiaţilor lui, "Charles ura risipa. Deci nu e adevărat." Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel