Incident teribil. A fost chemat elicopterul SMURD

Incident teribil petrecut pe un teren agricol din judeţul Arad. 

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani şi-a prins duminică piciorul stâng într-un motocultor, în timp ce executa nişte lucrări pe un câmp din apropierea comunei Cermei, el fiind transportat la spital cu un elicopter SMURD, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, maior George Pleşca. 

Potrivit sursei citate, la locul accidentului a intervenit Detaşamentul pompierilor militari din Ineu, cu o autospecială de descarcerare şi având în vedere starea gravă în care se afla bărbatul, la locul accidentului a fost solicitată şi prezenţa elicopterului SMURD de la Arad. 

'Bărbatul a fost descarcerat în urma unei intervenţii deosebite, pompierii fiind nevoiţi să transporte în mâini mijloacele de descarcerare aproximativ 300 de metri, pe câmp. Bărbatul care, înainte de a se accidenta, lucra la o cultură de dovleac, avea prins piciorul stâng în motocultor. După ce a fost descarcerat, bărbatul a fost preluat de către echipajul elicopterului SMURD şi transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale', a declarat presei maior George Pleşca.

Vezi şi:Șoferița drogată, pusă în libertate după ce a omorât un om

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel