Incident la metrou. O persoană a leşinat

Metrou
Metrou

O persoană a leșinat la stația de metrou Eroilor.

Circulaţia cu metroul a înregistrat întârzieri miercuri la prânz, după ce un călător a avut nevoie de intervenţia medicilor în staţia Eroilor, informează Metrorex.

"Informăm publicul că astăzi, 10.01.2018, la ora 12:35, în trenul de metrou aflat în staţia Eroilor, linia 3, a fost raportată o urgenţă medicală, motiv pentru care a fost solicitat ajutorul SMURD. Trenul a staţionat la peron până la încheierea procedurilor desfăşurate pentru astfel de cazuri. Pasagerii din trenul oprit şi-au continuat călătoria cu un altul sosit la cealaltă linie", spun reprezentanţii Metrorex. 

Circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat în sistem pendulă pe firul 1, între staţiile Eroilor şi Grozăveşti, pasagerii fiind transbordaţi la staţia Grozăveşti. 

"Din cauza staţionării trenului, s-au produs depăşiri ale intervalului de circulaţie. După preluarea călătorului de către SMURD, circulaţia s-a reluat în condiţii normale la ora 12:55. Călătorii au fost permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar şi din staţii", se mai arată în comunicat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel