Incident "dulce", dar periculos. Doi oameni au căzut într-un rezervor plin de ciocolată, la o fabrică din SUA

Incident "dulce", dar periculos. Doi oameni au căzut într-un rezervor plin de ciocolată, la o fabrică din SUA / Foto: Pixabay
Incident "dulce", dar periculos. Doi oameni au căzut într-un rezervor plin de ciocolată, la o fabrică din SUA / Foto: Pixabay

Doi oameni au căzut într-un rezervor plin de ciocolată la o fabrică Mars M&M din SUA.

Incident "dulce", dar periculos în SUA. Două persoane au fost salvate după ce au căzut joi într-un rezervor plin de ciocolată la fabrica Mars M&M din Pennsylvania, au anunțat autoritățile, potrivit CNN. Ambii pacienți au fost transportați la spital, a declarat supervizorul adjunct Nick Schoenberger de la dispeceratul 911 din Lancaster County, relatează Agerpres.

"Un pacient a fost transportat pe cale terestră și o persoană a fost transportată cu elicopterul", a spus Schoenberger. Nu se cunoaște amploarea rănilor lor.

"Echipele de pompieri i-au scos direct din rezervor", a declarat Brad Wolfe, supervizor de comunicații pentru dispeceratul 911 din Lancaster County, pentru CNN, mai devreme joi. "A trebuit făcută o gaură în partea laterală a rezervorului pentru a-i scoate", a spus el.

Wolfe a spus că nu este clar cum au căzut oamenii în rezervorul de ciocolată. Un purtător de cuvânt al Mars Wrigley a declarat pentru CNN: "Gestionăm în mod activ situația și principalul nostru obiectiv este să sprijinim echipele de urgență de la fața locului".

"Râu" de ciocolată, într-un oraş din Germania

Un uriaş "râu" de ciocolată, provenind de la o fabrică de praline, a inundat străzile oraşului Werl din vestul Germaniei şi a îngreunat activitatea serviciilor de urgenţă mobilizate la faţa locului, în urmă cu patru ani.

"Am strâns totul cu lopeţile", a declarat atunci pentru DPA, Karsten Korte, şeful diviziei de pompieri voluntari din Werl. Aproape o tonă de ciocolată a trebuit curăţată de pe străzile oraşului. A fost nevoie de 25 de persoane şi de peste două ore de muncă pentru ca străzile să fie din nou curate. Motivul scurgerii nu este încă clar, însă se suspectează o defecţiune tehnică la fabrica de praline.

Pentru a scoate ciocolata de pe asfalt, serviciul de pompieri a folosit apă caldă şi lămpi de benzină. În acest fel, carosabilul nu a devenit alunecos şi potenţial periculos pentru conducătorii de vehicule. Ciocolata a fost aruncată, a afirmat Karsten Korte, care i-a asigurat pe jurnalişti că voluntarii mobilizaţi pentru curăţarea ei de pe străzi nu au mâncat-o. Vezi mai mult AICI.

Ciocolată și ouă Kinder, retrase și de pe piața din România, după ce zeci de copii din cel puțin 9 țări s-au infectat cu salmonella

Reamintim că la începutul lunii aprilie, mai multă ciocolată Kinder a fost retrasă de pe rafturile din România, după depistarea mai multor cazuri de salmonella în Europa. Zeci de persoane din Marea Britanie, majoritatea copii mici, au fost infectate cu salmonella într-un focar asociat cu ouăle de ciocolată Kinder Surprise.

ANSVSA precizează că, potrivit companiei Ferrero, numai produsele enumerate pe site au fost afectate. Este vorbe despre anumite produse Kinder Surprise, Kinder Schoko-Bons, Kinder mini ouă, Kinder Happy Moments și Kinder Mix.

Agenția europeană pentru sănătate a investigat zeci de cazuri suspectate de salmonella legate de consumul de ciocolată în cel puțin nouă țări, anunța Reuters. Inițial producătorul Ferrero a retras ouăle de ciocolată Kinder Surprise de pe rafturile britanice și irlandeze, declarând că este o măsură de precauție. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel