EXCLUSIV  Început de săptămână neplăcut pentru această zodie. Daniela Simulescu: Gândirea pozitivă la care te duci tu tot timpul nu e cea mai sănătoasă / video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Gemeni pentru săptămâna 5 iunie - 11 iunie 2023. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

„Începutul săptămânii e puțin neplăcut pentru voi, pentru că Mercur, guvernatorul vostru, se apropie de ieșirea din casa a XII-a și nu uitați că mâine face conjuncția cu Uranus.

Începutul săptămânii vine cu revelații, vine cu niște adevăruri despre propria persoană. Mulți dintre voi, pe la începutul săptămânii, o să vă gândiți: „Nici eu nu am fost om corect”. Nu trebuie să știe nimeni asta, important e să recunoașteți față de voi pentru că în momentul în care o să vă recunoașteți vouă că ați greșit la un moment dat, nu o să-i mai priviți pe ceilalți cum i-ați privit înainte.

Apoi, Mercur intră în semnul vostru, e un moment minunat pentru că aveți voie bună, chef de a comunica, chef de a vă plimba, de a face foarte multe lucruri și cum Venus și Marte intră în casa a treia, nu vă ține nimeni pe loc. E ca și cum ați primi un cocktail de vitamine în perioada următoare, dar este un cocktail de vitamine, concentrat. Primiți un cocktail de energie, de încredere, de voie bună, dar și mișcați lucruri. Asta e important.

Pe de altă parte, vă obosiți și nu stați să vă gândiți că trebuie să aveți grijă de voi. Nu uitați că Jupiter e în casa a XII-a și vă cere să mai stați și pe acasă, să aveți grijă și de sănătate. Gândirea pozitivă la care te duci tu tot timpul, nu e cea mai sănătoasă. Câteodată în spatele ei se află o negare.", a spus Daniela Simulescu. 

 

VEZI ȘI: Horoscop 5 iunie - 11 iunie 2023. Daniela Simulescu anunță o săptămână memorabilă, dar cu un tranzit dificil pentru o zodie 

„Urmează o săptămână destul de interesantă. Urmează niște tranzite și niște aspecte memorabile. Mâine Venus intră în Leu. Nu va fi un tranzit simplu al lui Venus în Leu pentru că între 23 iulie și 4 septembrie va și retrograda și vom scăpa de Venus în Leu abia în octombrie. Cu alte cuvinte, începând de mâine până în octombrie, trebuie să fim foarte atenți la chestiunile amoroase și financiare.

Mâine va intra în semnul care va fi contaminat, deci deși retrogradarea va fi după 23 iulie, deja vom simți de mâine. Așa că aveți grijă în ce va băgați, cu cine vorbiți, unde călcați strâmb și la cine aveți bucurii.

De obicei pe Venus retrograd se reîntorc oameni din trecutul nostru și ne vom întreba ce vor de la noi, dar nu e vorba despre ce vor ei, ci despre de ce mai sărim noi în momentul în care se întorc, e clar că e ceva nerezolvat acolo. ... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel