Începe un nou sezon „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Ediție specială, dedicată Zilei Unirii Principatelor Române

Jocul cuvintelor cu Dan Negru. Sursa foto: Kanal D
Jocul cuvintelor cu Dan Negru. Sursa foto: Kanal D

Miercuri, 24 ianuarie, începe un nou sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D. O ediție specială, dedicată Zilei Unirii Principatelor Române, marchează începutul celui de-al patrulea sezon. 

Începând de miercuri, 24 ianuarie, telespectatorii sunt invitați să urmărească un nou sezon al emisiunii cu și despre cuvinte, prezentată de Dan Negru, la Kanal D. Această prima ediție specială a celui de-al patrulea sezon va fi dedicată Zilei Unirii Principatelor Române. Amfitrionul show-ului, împreună cu cei cinci concurenți, toți îmbrăcați în straie populare, reprezentând diferite regiuni geografice ale României, promit un spectacol captivant și plin de provocări ale minții.

"Ce îmi place că toți cinci sunt îmbrăcați în straie populare…", a remarcat Dan Negru la începutul emisiunii, subliniind astfel respectul pentru tradiții și autenticitatea fiecărui participant.

"Jocul cuvintelor cu Dan Negru" a devenit un fenomen încă de la lansarea sa, una dintre cele mai iubite emisiuni din România și un obicei atractiv pentru milioane de familii.

“Se află la aproape doi ani de la lansare și mă bucur că show-ul a devenit fenomen încă de la primele ediții. Este o emisiune care te face să gândești cu mintea ta și nu cu mintea altora. Dacă gândești cu mintea ta, vezi lumea așa cum e ea”, spune Dan Negru.

Cu difuzare în fiecare miercuri și joi de la 23:00, și vineri de la ora 23:30, "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" continuă să captiveze publicul prin mecanismul său simplu și bogăția limbii române. Quiz show-ul devine astfel accesibil tuturor, cultivând pasiunea pentru cuvinte și sensurile acestora. Iubitorii limbii române, cei dornici să-și testeze perspicacitatea și cultura generală vor fi provocați în acest sezon cu noi definiții ale cuvintelor.  

Nu ratați premiera celui de-al patrulea sezon al emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, miercuri seara, la ora 23:00, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel