Incendiu puternic într-un bloc din Capitală. Un om a murit

Incendiu puterinc într-un bloc din Capitală. Un om a murit / Foto cu caracter ilustrativ: DSU
Incendiu puterinc într-un bloc din Capitală. Un om a murit / Foto cu caracter ilustrativ: DSU

O persoană a murit după un incendiu puternic într-un bloc din Capitală.

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineață într-un bloc din Capitală, la parterul unui bloc de pe stradă Valea Doftanei, transmite Realitatea Plus. Degajările de fum erau foarte mari, iar un bărbat în vârstă de 70 de ani a intrat în stop cardio respirator.

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de pompieri. Și o salvare SMURD a fost prezentă la fața locului însă viața bărbatului de 70 de ani nu a mai putut fi salvata. Cadrele medicale au încercat să-l resusciteze pe bărbat timp de zeci de minute, dar totul a fost în zadar. În acest moment incendiul este lichidat. Deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului.

EXPLOZIE puternică într-un bloc din Drobeta Turnu-Severin

O explozie puternică a avut loc, ieri, 6 august, într-un bloc din Drobeta Turnu-Severin. Doi tineri au avut fost răniţi. Pompierii intervin chiar în aceste momente și evacuează locatarii, transmite Realitatea Plus. 

În blocul respectiv locuiesc persoane defavorizate. Potrivit primelor informații, explozia ar fi avut loc din cauza unei butelii. Un bărbat și o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Tânărul a fost dus de urgență la spital, prezentând arsuri de gradul 2, iar tânăra a refuzat transportul la unitatea medicală, primind îngrijiri la fața locului. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială CBRN. 

Trei case  au ars în municipiul Buzău

Totodată, trei case din municipiul Buzău au fost cuprinse de flăcări puternice, ieri dimineață, transmite Realitatea Plus. Trei echipaje de stingere și un echipaj SMURD au intervenit de urgență la fața locului.

O persoana a rămas blocată în interiorul uneia dintre case și salvatorii au salvat-o. Din informațiile existente până în prezent, incendiul a cuprins, inițial, mansarda uneia dintre case, dar s-a extins cu repeziciune la acoperișurile altor două case din vecinătate.

VEZI ȘI: Grecia, devastată de incendii. Mărturia unei românce din Atena: Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel