Incendiu la un depozit de reciclare a hârtiei și plasticului

Foto Pexels
Foto Pexels

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la un depozit de reciclare a hârtiei și plasticului din județul Timiș.

Potrivit ISU Timiș, autoritățile au fost alertate în urma unui apel la 122. Inițial, la fața locului au fost trimise o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, cu un ofițer și nouă subofițeri, de la Buziaș. În sprijin, au mai fost trimise mai multe autospeciale din Timișoara, Lugoj și Topolovățu Mare.

În total, s-a intervenit cu trei ofițeri, 26 subofițeri, o autospecială de serviciu, o autospecială de primă intervenție și comandă, șase autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de salvare și intervenție la înălțime și un echipaj SMURD.

Au fost alertate, de asemenea, și serviciile de voluntari, dar și Comisariatul de Mediu.

La sosirea echipajelor, în interiorul halei cu regim semideschis ardeau materiale combustibile, deșeuri de carton, lemn și plastic, precum și baterii de acumulatori depozitate la sol.

Incendiul a fost localizat, iar pompierii lucrează pentru lichidarea acestuia.

Citește și / 21 de șoferi, amendați în București pentru că au parcat pe locuri pentru persoane cu dizabilități

Polițiștii locali din Capitală au amendat 21 de șoferi care au parcat pe locuri pentru persoane cu dizabilități.

În urma unei acțiuni desfășurate pentru descurajarea șoferilor care ocupă abuziv locurile de parcare destinate exclusiv persoanelor cu handicap, polițiștii locali din Capitală au aplicat amenzi de 22.000 de lei.

Au fost depistați 21 de șoferi „care, în loc să folosească parcările publice, au preferat să-și lase mașinile pe locurile de parcare destinate persoanelor cu nevoi speciale”.

Acțiunile polițiștilor locali au vizat, mai ales, parcările din zona Palatului de Justiție, a Tribunalului București, str. Ion Brezoianu sau sediul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din Șoseaua Pipera.

„Reamintim că, potrivit art. 100 alin. 1 lit. G din Legea 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 2.000 lei la 10.000 lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”, susțin polițiștii locali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel