Incendiu la o pensiune din apropierea Caransebeșului

Foto: ISU Caraș-Severin
Foto: ISU Caraș-Severin

Pompierii din Caransebeș au intervenit de urgență pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune.

Detașamentul de Pompieri Caransebeș a intervenit cu două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu, anunțat in jurul orei 05.00, la anexa unei pensiuni din Caransebeș, a anunțat ISU Caraș Severin. 

Incendiul s-a manifestat la acoperișul anexei, cu pericol de extindere la întreaga pensiune. Pompierii militari au acționat rapid și au localizat incendiul, după aproximativ două ore acesta fiind lichidat.

Persoane evacuate din clădire

Nu s-au înregistrat victime, în momentul izbucnirii incendiului în pensiune aflându-se aproximativ 10 muncitori care efectuau lucrări de renovare, aceștia autoevacuându-se, fiind în afara oricărui pericol.

A fost distrus de foc acoperișul anexei (aprox. 40 mp) și bunuri aflate în interiorul acesteia, incendiul cuprinzând și o parte a bucătăriei. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit la instalația electrică.

Incendiu uriaș la fabrica de frigidere din Timiș

Un incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la o hală a unui producător de frigidere din comuna Șag, județul Timiș. Potrivit ISU Timiș, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați la hala unui producător de frigidere.

În cursul nopții, ISU Timiș a suplimentat echipajele operative cu pompierii aflați în turele libere, iar în sprijin au fost dislocate forțe și mijloace de intervenție de la ISU Arad, Caraș-Severin, Alba și Hunedoara.

Din informațiile primite de pompieri, nu au fost înregistrate victime. „Pentru limitarea pericolului la locul intervenției, pompierii au scos în afara zonei afectate rezervoare cu substanțe periculoase”, a transmis ISU Timiș.

Pe data de 5 iunie, a avut loc un incendiu la un centru de colectare a deșeurilor în sectorul 6. Pompierii din Capitală au intervenit sâmbătă la prânz pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un centru de colectare de deșeurilor de pe strada Bârsăneşti, în Sectorul 6 al Capitalei.                                                                                                                                                               


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel