Incendiu într-un bloc din Piatra-Neamţ. 20 oameni s-au autoevacuat

Foto: ISU Neamț
Foto: ISU Neamț

Zeci de persoane s-au autoevacuat după ce un incendiu puternic a izbucnit într-un bloc din Piatra-Neamț. Proprietara apartamentului a făcut atac de panică. 

O femeie în vârstă de 29 ani a suferit arsuri uşoare după ce apartamentul în care locuieşte în Piatra-Neamţ a fost cuprins, sâmbătă, de un incendiu, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

Un pompier aflat în timpul liber care trecea prin zonă a mers din uşă în uşă până la etajul al treilea, unde era incendiul, şi a anunţat că este un incendiu produs într-un apartament din bloc şi le-a recomandat locatarilor să părăsească locuinţele. Astfel, s-au autoevacuat aproximativ 20 de persoane.

Pompierii au intervenit de urgență 

"La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul apartamentului, cu degajare mare de fum. Pompierii au localizat şi lichidat incendiul şi au evacuat fumul cu ajutorul mijloacelor specifice de intervenţie. În urma incendiului, apartamentul a fost distrus în totalitate, iar alte trei apartamente au fost deteriorate ca urmare a apei folosite pentru intervenţie. Proprietara locuinţei, în vârstă de aproximativ 29 de ani, a suferit arsuri uşoare, a primit îngrijiri medicale de la echipajul de la Ambulanţă dar a refuzat transportul la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită de pompieri ca fiind jocul copiilor cu focul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel