Incendiu gospodării. Pompierii, intervenție de urgență

Incendiu
Incendiu

Pompierii au intervenit timp de câteva ore pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins, luni dimineaţă, două gospodării din satul Poiana, comuna Buchin, fiind distruse acoperişurile acestora.

Din primele cercetări efectuate a reieşit că focul s-ar fi iscat în urma unui scurtcircuit la instalaţia electrică a uneia dintre case.

"În această dimineaţă, în sat Poiana, comuna Buchin, a izbucnit un incendiu care a afectat două gospodării. Au intervenit, de urgenţă, două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş. Incendiul se manifesta violent, cu flacără, la acoperişurile celor două gospodării şi la un şopron. Intervenţia pompierilor militari pentru lichidarea incendiului izbucnit, se pare din cauza unui scurtcircuit electric produs la o doză neizolată corespunzător şi amplasată pe materiale combustibile, a durat aproximativ trei ore. Pentru împiedicarea propagării incendiului la o altă gospodărie, a fost necesară înlăturarea mai multor ţigle de pe acoperişul acesteia", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Semenic" al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

Conform acesteia, incendiul nu s-a soldat cu victime. Valoarea totală a pagubelor materiale produse este estimată la 40.000 de lei. Au ars circa 50 de metri pătraţi din acoperişul clădirii în care a izbucnit incendiul, zece metri pătraţi din acoperişul celei de-a doua clădiri şi un şopron din lemn.

Vezi și: Incendiu Bucureşti, pe strada Iordache Năstase

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel