Încă o poză a fost publicată cu prințesa Latifa. Cine este femeia care oferă primele dovezi ale vieții

instagram
instagram

Încă o poză a fost publicată cu prințesa Latifa. 

Pe două conturi de Instagram a apărut o imagine cu prințesa Latifa. A fost prima imagine care ar fi demonstrat că Prințesa Latifa este în viață, poza fiind făcută recent într-un mall din Dubai. În spatele celor trei persoane se vedea un afiş de promovare al filmului ”Demon Slayer: Mugen Train”, lansat în Emiratele Arabe Unite în data de 13 mai 2021.

Unul dintre conturi, acel cont care a publicat doar această poză, a fost transformat în cont privat. Celălalt, în schimb, după ce subiectul a ajuns în presa din toată lumea, a publicat o nouă fotografie cu prințesa Latifa. De această dată, fotografia este făcută la un restaurant din Burj Khalifa, Dubai.

Subiectul este în atenția presei, dar și a ONU după ce prințesa Latifa a transmis un video către presa internațională, în luna februarie, în care spunea că este ținută ostatică și că se teme pentru viața sa. Ea ar fi fost închisă chiar la ordinele tatălui său. Anterior, în anul 2018, prinţesa Latifa ar fi încercat să evadeze din oraşul-stat, aflat pe coasta de sud-est a Golfului Persic. 

ONU a intervenit și a cerut dovezi concrete că prințesa Latifa trăiește. La începutul lunii aprilie, ONU transmitea, prin purtătorul de cuvânt, Marta Hurtado, că nu au nicio dovadă că prințesa Latifa trăiește, dar că ar aprecia să aibă o dovadă clară și convingătoare că aceasta este în viață: ”Este prima noastră grijă” spunea Hurtado atunci. 

După ce au apărut imaginile care se presupun a fi recente, fără a exista dovezi clare în acest sens, ONU nu a avut o reacție oficială, însă a avut o scurtă declarație pentru BBC că încă așteaptă ”dovezi clare” că prinţesa este încă în viaţă.

Reacțiile față de fotografiile apărute din senin, una după alta. Cine este femeia care le publică 

”Mâncare minunată la Bice Mare cu Latifa mai devreme” scrie contul ”shinnybryn” pe Instagram. Însă nu toți cred în aceste poze. Un utilizator a întrebat-o pe cea care a publicat imaginile câți bani a primit pentru a face aceste poze, altul i-a scris că speră ca ”mâncarea minunată” să-i fi lăsat timp și să o ajute pe prințesa Latifa, adăugând ”ești o femeie inteligentă și sper că scepticismul și reacțiile pe care le vei primi nu vor fi justificate”. 

”Este atât de înfiorător. Au trecut câteva luni de când Latifa a reușit să publice un videoclip care să spună lumii că a fost ținută ostatică de la sfârșitul anului 2018, după ce a încercat să fugă din viața controlată pe care o trăia. Și acum apare brusc pentru că ONU a cerut să vadă dovezi ale vieții. Poate că respiră, dar nu este liberă. Femeia care stă lângă ea este profesoară de matematică și, potrivit Twitter, „trăiește în Dubai”. Nu voi lansa numele, dar este ușor de găsit pe web. Pentru profesoara de matematică: cum poți face acest joc? Latifa este o ființă adultă, care este ținută împotriva voinței sale. Ce naiba faci?” a scris o altă persoană. 

Într-adevăr, conform profilului de Linkedin, persoana din imagine, care a publicat fotografiile alături de prințesa Latifa, este profesoară de matematică la școala Latifa pentru fete. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel