PRINȚESA LATIFA, în viață? Pe Instagram a apărut o imagine cu ea în mall - FOTO

O imagine ce ar fi dovada că prințesa Latifa este în viață într-un mall din Dubai a apărut în spațiul public. 

Este prima dată când ar fi văzută prințesa Latifa în public, după mesajele publicate de Sky News. În luna februarie, prințesa Latifa, fiica emirului Dubaiului, transmitea imagini video către presa britanică, prin care acuza că este ținută ostatică și că se teme pentru viața sa. Totul s-ar fi întâmplat la ordinele tatălui ei, acuza Prințesa Latifa. Anterior, în anul 2018, prinţesa Latifa ar fi încercat să evadeze din oraşul-stat, aflat pe coasta de sud-est a Golfului Persic. 

ONU a cerut dovezi că prințesa Latifa este în viață 

ONU a intervenit și a cerut dovezi concrete că prințesa Latifa trăiește. La începutul lunii aprilie, ONU transmitea, prin purtătorul de cuvânt, Marta Hurtado, că nu au nicio dovadă că prințesa Latifa trăiește, dar că ar aprecia să aibă o dovadă clară și convingătoare că aceasta este în viață: ”Este prima noastră grijă” spunea Hurtado atunci. 

În urmă cu două zile, o imagine cu prințesa Latifa a fost publicată pe un cont de Instagram, imagine ce ar demonstra că aceasta este în viață. Pe unul dintre conturile publicate, aceasta este însă singura imagine postată. Imaginea este postată pe două conturi de instagram, după cum puteți vedea și-n galeria foto, iar în comentarii sunt persoane care fie întreabă dacă e cu adevărat prințesa Latifa, fie își declară bucuria că prințesa Latifa e, în sfârșit, liberă. 

Iată imaginile video pe care le transmitea Prințesa Latifa, după trei ani în care nimeni nu mai auzise de ea: 

Șeicul Mohammed bin Rashid al Maktoum a negat acuzațiile făcute de fiica sa

Șeicul Mohammed bin Rashid al Maktoum a negat în mod constant acuzațiile prințesei Latifa și a spus că este în siguranță și bine. Mohammed bin Rashid al Maktoum este unul dintre cei mai bogați oameni al lumii, fiind cunoscut ca ”miliardarul conducător al Dubaiului”. 

În ciuda demersurilor ONU încă din martie, el nu a făcut vreo dovadă a faptului că fiica sa dispărută din 2018 ar fi în viață. Singura ”dovadă”, dacă poate fi considerată astfel, este imaginea apărută pe conturile de instagram menționate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel