În municipiul Tulcea, a început furnizarea căldurii în sistem centralizat

Societatea Energoterm SA din municipiul Tulcea a pornit, luni după-amiază, sistemul centralizat de furnizare a energiei termice, a declarat pentru Agerpres directorul companiei, Liviu Bîscă.

'La ora 13,00, am pornit Cazanul cu Apă Fierbinte, iar treptat toate apartamentele care sunt racordate la sistemul centralizat de încălzire vor primi căldură', a declarat directorul Bîscă. El a mai spus că preţul de producţie al energiei termice va creşte în perioada imediat următoare.

'În momentul de faţă, preţul de producţie a energiei termice este de 398,6 lei şi va creşte la 446 de lei. Consiliul Local va decide dacă va majora preţul plătit acum de populaţie, de 220 de lei, gigacaloria, cu TVA inclus', a menţionat directorul Energoterm. Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului local al municipiului Tulcea care va avea loc la finele acestei săptămâni se află un proiect de hotărâre pentru alocarea unei subvenţiei de la Guvern pentru furnizarea căldurii în sistem centralizat şi pentru aprobarea preţului local al energiei termice facturat populaţiei.

Recent, Guvernul a alocat 5 milioane de lei pentru subvenţionarea căldurii furnizată populaţiei din municipiul Tulcea în sistem centralizat. Societatea Energoterm SA este singurul furnizor de căldură din municipiul Tulcea şi numără circa 10.000 de beneficiari, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel