"În căutarea adevărului". Un român din Spania își caută familia după 17 ani

"În căutarea adevărului" este o campanie a Ştirilor TVR care vă invită să vă alăturaţi demersului în rezolvarea unor cazuri care nu și-au găsut soluționare timp de ani buni.

De această dată este vorba despre povestea unui român din Spania care își caută familia după 17 ani.

Campania "În căutarea adevărului" continuă cu o nouă poveste. Duţă Cristian Mihai avea doar şapte ani când a fugit de acasă. A urcat într-un tren din Gara Basarab şi a coborât în prima staţie din noua lui viaţă. O viaţă trăită prin orfelinate şi printre străini. 

La 24 de ani, nu are ca amintire nicio fotografie de când era mic. A crescut prin orfelinate, copilul statului şi al nimănui. Iar, în timp, chinul şi bătăile îndurate i-au şters, din memorie, trecutul, cu toate bucuriile şi secretele lui. A rămas doar imaginea străzii pe care a locuit cândva. Şi îşi aduce aminte că mai avea doi fraţi.

Cristian crede că avea atunci în jur de 7 ani. O vreme, a locuit în gară, printre copiii străzii. Apoi, şi-a găsit un adăpost. După ce a plecat de acolo, a muncit pentru un cioban. De aici, a ajuns copilul de suflet al unor muncitori de la o sondă. Târziu, prin anul 1999, cineva l-a luat de mână şi l-a dus la o casă de copii.

VEZI ȘI: ÎN CĂUTAREA ADEVĂRULUI, știrile TVR. Claudiu Lucaci, despre un caz incredibil rezolvat de TVR

Şi nu l-au mai găsit. Fără ca cineva să verifice dacă băieţelul din orfelinat spune adevărul, autorităţile au eliberat un certificat de naştere, pe numele dat de el.

Şi câte o liniuţă în dreptul părinţilor. Ca şi cum copilul venise pe lume, picat din cer. La majorat, a ieşit din sistemul de protecţie şi a rămas al nimănui.

Astăzi, el îşi caută părinţii pentru a le cere iertare.

După 17 ani, încearcă să se întoarcă acasă. Departe de ţară, în Spania, acolo unde e plecat la muncă, el se roagă şi speră ca părinţii lui să-l poarte încă în suflet. Şi să fie, din nou, împreună, scrie ȘtiriTVR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel