În atenția fermierilor și crescătorilor de animale! Se cere un nou document la dosarul pentru subvențiile APIA. Condiția pusă de stat

foto: Freepik
foto: Freepik

În acest an, dosarul prin care fermierii și crescătorii de animale își vor solicita subvențiile de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) va fi mai stufos și va conține o cantitate mai mare de documente comparativ cu anii precedenți.

Potrivit informațiilor de pe agroinfo.ro, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) va solicita direct primăriilor adeverința necesară pentru acordarea plăților în agricultură către fermieri și crescători de animale. Eliberarea acestei adeverințe nu va fi condiționată de plata taxelor și impozitelor.

Conform informațiilor disponibile pe site-ul Ministerului Agriculturii, formularul pentru eliberarea adeverinței este inclus în Anexa 5 a proiectului de Ordin al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) privind condițiile pentru acordarea tuturor plăților din agricultură.

În acest an, conform noilor reglementări, adeverința necesară pentru plățile din agricultură trebuie să fie semnată exclusiv de către primar, eliminându-se astfel alte semnături care erau necesare în trecut. De asemenea, eliberarea acestei adeverințe nu mai este condiționată de plata impozitelor și taxelor locale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel