Împuşcături la un club de golf al lui Donald Trump

Mai multe focuri de armă au fost trase la un club de golf al lui Donald Trump.

În urma acestui incident armat la Trump National Doral Golf Club din Florida, proprietate a preşedintelui SUA Donald Trump, o persoană a fost arestată vineri a anunţat poliţia din Doral, potrivit Reuters şi DPA.

Potrivit sun-sentinel.com, departamentul de poliţie din Doral a anunţat pe site-ul său că 'în această etapă nu există victime şi că nu există o altă ameninţare.

Canalul de televiziune CBS4 News a relatat că suspectul ar fi fost împuşcat şi rănit în timpul confruntării cu poliţiştii. De asemenea, în incident ar fi fost rănit şi un ofiţer de poliţie. Poliţiştii din Doral au anunţat pe contul lor de Twitter că suspectul este în custodia lor.

Date incerte

'Nu este clar deocamdată dacă bărbatul era înarmat şi dacă a fost implicat într-un schimb de focuri cu ofiţerii, a scris pe Twitter corespondentul CBS.

Trump National Doral Golf Club este o proprietate de aproximativ 320 de hectare situată în apropierea oraşului Miami, iar traseul său Blue Monster, cu 90 de găuri, găzduieşte patru turnee importante din cadrul circuitului profesionist de golf PGA. Proprietatea a fost achiziţionată în anul 2012 de Donald Trump, în schimbul sumei de 150 de milioane de dolari.

Vezi şi: Donald Trump: Lovitură perfect executată!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel