Impact mortal la Tulcea. Căruță spulberată de un autoturism. La volan, un tânăr de 26 de ani

FOTO: ISU Tulcea
FOTO: ISU Tulcea

Un grav accident de circulație a avut loc azi-noapte în județul Tulcea. O persoană și-a pierdut viața, iar o alta a fost rănită. 

Un bărbat și-a pierdut viața, iar un altul a fost rănit după ce în căruța în care se aflau a intrat un autoturism. Accidentul grav a avut loc aseară la Ceamurlia de Jos, județul Tulcea.

”Un bărbat de 26 de ani, în timp ce conducea un auto pe DN22-E87 ( în apropierea Gării Zebil) nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un atelaj cu tracțiune animală, care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta”, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea. 

La fața locului s-au deplasat nouă pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul descarcerare și un echipaj SMURD.

Un mort și un rănit 

În urma accidentului au rezultat decesul unui bărbat de 51 de ani și rănirea altui bărbat de 47 de ani, din Babadag, ambii ocupanți ai atelajului. Conducatorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetarile continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel