Imagini virale din Crimeea. Bodyguarzii înoată în spatele bărcii în care se află guvernatorul / VIDEO

Imagini virale din Crimeea. Bodyguarzii înoată în spatele bărcii în care se află guvernatorul  /  Sursă foto: Captură Facebook
Imagini virale din Crimeea. Bodyguarzii înoată în spatele bărcii în care se află guvernatorul / Sursă foto: Captură Facebook

Niște imagini în care apare Serghei Aksionov, guvernatorul Crimeei, au devenit virale pe rețelele de socializare.

Orașul Kerci, aflat în partea estică a Peninsulei Crimeea, ocupată de Federația Rusă în anul 2014, a fost inundat ca urmare a ploilor care au avut loc în ultimele zile. Serghei Aksionov, guvernatorul Crimeei, a mers la fața locului pentru a vedea dezastrul făcut de inundații. Totuși, pe imaginile apărute inițial în presă, în spatele bărcii în care se află guvernatorul, 3 bodyguarzi înoată pentru a-i asigura protecția acestuia.

La scurt timp, imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Rusia are nevoie de Crimeea pentru a domina în Marea Mediterană

A pune capăt anexării Crimeii şi a face ca peninsula să revină în componenţa Ucrainei este posibil doar cu condiţia solidarităţii internaţionale, spune șeful de Stat Major al armatei ucrainene, transmite Agerpres.

Occidentul ar trebui să înţeleagă de ce Federaţia Rusă a capturat peninsula Crimeea, a declarat şeful Statului Major al armatei ucrainene, general-locotenentul Ruslan Homciak, într-un interviu acordat agenţiei oficiale de presă Ukrinform, în finalul unei reuniuni a Comitetului militar al Uniunii Europene (CMUE), la care participase ca invitat.

Întrebat despre atitudinea partenerilor occidentali faţă de situaţia Crimeii, generalul ucrainean a declarat că "problema Crimeii" nu va fi niciodată considerată închisă de către Kiev.

"Crimeea este Ucraina şi în niciun caz nu trebuie să uităm aceasta. Putem întoarce Crimeea doar împreună, adică doar dacă voi (Occidentul) ne veţi ajuta, dacă oamenii voştri de afaceri nu vor merge acolo. Ca să înţelegeţi - Rusia are nevoie de Crimeea nu ca loc pentru ca ruşii să se ducă să facă plajă. Peninsula este văzută ca bază militară, una puternică, care să creeze coşmaruri întregii Europe şi nordului Africii şi să le ofere ruşilor posibilitatea să domine Marea Mediterană", a spus generalul Ruslan Homciak.

La ora actuală, Rusia încearcă să impună nu doar Marea Azov, ci aproape întregul bazin al Mării Negre drept ape interioare ale sale, a afirmat el, adăugând că nici Ucraina şi nici partenerii săi nu vor închide ochii la aceasta (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel