Imagini revoltătoare. Şoareci în spital, asistentele au fugit de teamă. Video

Imagini revoltătoare au fost postate pe internet de un pacient al Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud, judeţul Alba. În filmare se vede un şoarece care s-a ascuns în spatele unui calorifer. 

Şoarecele ar fi fost surprins de un pacient care se află internat la spitalul din Aiud. Potrivit www.citynews.ro, pacientul ar fi fost trezit chiar în toiul nopţii de şoarecele care a început să chiţăie şi să roadă. 

"Am văzut că şoarecele vine lângă mine pentru că aveam pe noptieră pâine. Am rămas blocat. L-am filmat, după care a fugit pe holuri. Asistentele au văzut şi s-au închis în cameră", a spus Mihai Ursu, pentru aceeaşi publicaţie. 

Imaginile ar fi fost filmate într-un salon cu două paturi. La scurt timp a venit şi replica reprezentanţilor spitalului. 

Din ce știu eu, nu au existat astfel de probleme. Eu nu am cunoștință de așa ceva. Noi avem saloane cu două paturi destul de multe. Noi nu am avut probleme cu șoareci. Nici măcar pacienții nu ne-au semnalat astfel de probleme. Acum, sigur, în curte avem un parc și pe acolo mai sunt șoricei, dar în interior nu cred că aveau cum să ajungă”, a spus dr. Cristian Rugeanu, șeful Secției 2 de la Spitalul de Pneumoftiziologie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel