Imagine revoltătoare în Bucureşti. Robert Negoiţă, avertisment dur

Mihai Ciobanu / 07 iul 2018 / 09:05 Salveaza PDF Comentarii
Robert Negoita, sedinta
Descriere foto: Robert Negoita, sedinta

Imagine revoltătoare surprinsă în Bucureşti de către Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3.

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie "revoltătoare" surprinsă nu pe vreun teren viran ci chiar în Capitală. "Este REVOLTĂTOARE această imagine! Şi, din păcate, este din Sectorul 3, zona 1 Decembrie, Strada Câmpineanca", afirmă primarul Negoiţă ca şi comentariu la imaginea  cu mormanele de gunoi aruncate la colţul unui bloc.

Edilul transmite, pe această cale, şi un avertisment operatorului de salubritate.

"Evident, acest gunoi nu s-a strâns peste noapte, de altfel, înţeleg că e de ceva timp acolo şi grămada devenea tot mai mare. Vina este împărţită, în egală măsură, între Asociaţia de Proprietari de la blocul în vecinătatea căruia se află acest gunoi şi operatorul de salubritate. Cel din urmă nu a intervenit, în tot acest timp, să cureţe, să ridice gunoiul de acolo şi să igienizeze.

Este clar că, dacă mai întâlnim măcar o singură astfel de imagine, operatorul de salubritate care acţionează pe raza Sectorului 3 nu mai are ce căuta aici. Cât timp aşteaptă zile întregi până să intervină...", avertizează Robert Negoiţă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24