Iliescu vrea alegeri anticipate

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, la Ploieşti, că este nevoie de alegeri anticipate pantru ca "boala să fie curmată", astfel că ar fi "raţional" să se găsească o cale pentru organizarea acestora, iar PSD să intre la guvernare cu o altă majoritate parlamentară.

"Eu cred că ar fi raţional să se găsească o cale pentru alegeri anticipate, ca să curmăm boala care nu are nicio şansă să se amelioreze cu actuala guvernare şi eu zic chiar şi cu actualul preşedinte", a spus Ion Iliescu, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă susţine ideea ca PSD să intre la guvernare în această perioadă de criză economică, Iliescu a răspuns că nu criza contează, ci factorul politic.

El a apreciat că este "raţional" ca PSD să intre la guvernare după alegeri anticipate care să schimbe actuala majoritate parlamentară şi că în actualul context legat de majoritatea parlamentară "nu există şanse" nici pentru PSD, nici pentru PNL să intre la guvernare.

"Chiar dacă PDL-ul s-ar retrage, să zicem, şi ar oferi, neavând o majoritate parlamentară de susţinere este ilogic să-ţi asumi asemenea răspundere şi cu un preşedinte care are stilul său samavolnic de a acţiona", a adăugat Ion Iliescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel