ILIE VONICA este înmormântat astăzi la Sibiu

Ilie Vonica
Ilie Vonica

Ilie Vonica, milionarul sibian care s-a sinucis în marţi, va fi înmormântat, astăzi, la Biserica din Groapă din municipiul Sibiu.

Peste 100 de persoane s-au adunat  la Biserica din Groapă din Sibiu, în cimitirul căreia milionarul sibian Ilie Vonica va fi înmormântat la aproape o săptămână de când s-a sinucis aruncându-se de pe acoperişul casei sale. Circulaţia de pe strada unde se află biserica a fost închisă autoturismelor. La faţa locului aflându-se mai multe echipaje de poliţie. Pe gardurile cimitirului au fost agăţate tablouri reprezentându-l pe Ilie Vonica, scrie Adevărul.

La înmormântare a sosit şi preotul Constantin Necula, consilier misionar, pastoral şi de imagine în cadrul Mitropoliei Ardealului. Acesta le-a declarat jurnaliştilor că se va face o slujbă specială.

„Slujba se va desfăşura foarte liniştit. E un ritual special care se face la cei care sunt decedaţi în situaţiile acestea". Întrebat de jurnalişti care este diferenţa dintre o slujbă de înmormântare oficiată la cineva care nu s-a sinucis şi una la o persoană care s-a sinucis, Constantin Necula a afirmat:

VEZI ȘI: Scandal la priveghiul lui Ilie Vonica. Soția milionarului, eliberată trei ore

„Este mult mai simplă, foarte echilibrată şi cu mult bun simţ, ca şi cealaltă, cu aceeaşi frumuseţe". Necula a ţinut să adauge că „spre deosebire de alte structuri ale societăţii româneşti, biserica nu îşi înjură oamenii" şi că „pentru sibieni, domnul Vonica a fost un pic mai mult decât o simplă ştire".

Preotul Constantin Necula spune că a colaborat de câteva ori cu Ilie Vonica.

„Regret profund cele întâmplate şi cred că e momentul să vă spun că, pentru noi, domnul Vonica rămâne în continuare un subiect de rugăciune". Legat de gestul sinuciderii, preotul a spus doar că „e nejudecabil şi se cinsteşte cu tăcere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel