Ilie Sârbu, urmărit penal. Udrea: Existau informații despre implicarea lui în cazul retrocedărilor

mascati_67752400_70841800
mascati_67752400_70841800

Președintele PMP, Elena Udrea, nu este surprinsă de vehicularea numelui senatorului PSD Ilie Sârbu în dosarul retrocedărilor ilegale, adăugând că circulă de mai mulți ani informații neconfirmate în acest sens.

"Erau informații despre implicarea lui Ilie Sârbu în tot felul de retrocedări sau de preluări de terenuri de la ADS (Agenția Domeniile Statului - n.r) . Eu am aflat de ani de zile, dar niciodată în mod oficial. Eu sunt un politician care sunt obișnuită și cu o mulțime de speculații. Dar fac diferența. Nu mă miră, pentru că am auzit o mulțime de astfel de situații în care dl. Ilie Sârbu a fost implicat în retrocedări de terenuri sau în folosirea terenurilor ADS. Dânsul este în spatele multor preluări de terenuri de la ADS", a declarat, miercuri, la DC News Live, Elena Udrea.

Fostul ministru al Agriculturii, Ilie Sârbu, a fost audiat miercuri la DNA Brașov într-un dosar privind retrocedarea ilegală a 90.000 de hectare și 100 de hectare de teren agricol. Surse citate de presă spun că senatorul PSD este urmărit penal.

Ilie Sârbu, urmărit penal în dosarul retrocedărilor ilegale - surse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel