Urmărește emisiunea live


IGPR: Şase persoane arestate pentru trafic de heroină şi substanţe psihoactive

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Ilfov au destructurat o grupare specializată în trafic de droguri de mare risc şi operaţiuni ilegale cu produse psihoactive.

În perioada 27 - 28 martie 2019, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Structura Centrală, au efectuat 14 percheziţii, în Bucureşti, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc şi de efectuare de operaţiuni ilegale cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma percheziţiilor au fost descoperite diferite cantităţi de substanţe psihoactive, pentru care persoanele bănuite nu ar fi deţinut autorizaţie, precum şi peste 19.000 de lei.

Pe parcursul cercetărilor, au fost descoperite şi ridicate 49 de comprimate de metadonă, peste 25 de grame de heroină şi 887 de grame alpha-PHP.

Ce au descoperit anchetatorii

Din cercetări a reieşit că, în perioada octombrie 2018 - martie 2019, persoanele în cauză, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în mod direct sau prin intermediul altor persoane, ar fi vândut produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi droguri de mare risc (heroină).

Procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de şase persoane şi măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, faţă de alte trei. Persoanele reţinute au fost prezentate Tribunalului Bucureşti, care a dispus arestarea lor preventivă, pentru 30 de zile.

Vezi și: Prognoza METEO a fost revizuită. Ce ne așteaptă luna viitoare

Jurnalist celebru, moment crucial: Nu mă așteptam. Dumnezeu nu lasă datoriile neplătite!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel