ÎCCJ menține controlul judiciar pentru Darius Vâlcov

Fostul ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov, inculpat pentru infracțiuni de corupție într-un dosar aflat la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) rămâne sub control judiciar, conform deciziei luată de magistrați la termenul de luni.

Potrivit soluției pronunțată luni de magistrații ICCJ, se "menține măsura preventivă a controlului judiciar luată față de inculpații Vâlcov Darius-Bogdan,Prina Minel Florin, Șușală Lucian Petruț, Timofte Petre Bogdan și Tomescu Constantin Cristian". Decizia privind menținerea controlului judiciar poate fi contestată.

Tot la termenul de luni magistrații ICCJ au amânat cauza în care Vâlcov, Prina (fost primar al municipiului Slatina), Lucian Șușală (fost director la o societate aparținând Consiliului Local Slatina) și oamenii de afaceri Bogdan Timofte și Cristian Tomescu sunt inculpați pentru infracțiuni de corupție și au fixat un nou termen de judecată pe 15 martie.

Dosarul aflat pe rolul ICCJ în care Vâlcov, Prina, Șușală, Timofte și Tomescu sunt inculpați are ca obiect infracțiuni de corupție precum și traficul de influență, falsul în înscrisuri sub semnătură privată, spălarea de bani, infracțiuni de evaziune fiscală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel