Iată cât de ”leșinat” era soțul Dianei Șoșoacă în timpul îmbrâncelilor cu polițiștii. Momentul în care senatoarea strigă ”Silviu, încetează”/ VIDEO

Senatoarea Diana Șoșoacă a evitat să filmeze momentul în care a strigat către soțul său ”Silviu, încetează”.

Soțul Dianei Șoșoacă este acuzat de ultraj, fiind cercetat sub control judiciar, asta după ce un polițist a depus reclamație împotriva sa, pentru că ar fi fost lovit. 

Iată cum descrie Diana Șoșoacă acea scenă: 

”În timp ce vorbeam a mai venit o echipă de polițiști care a deschis ușa locuinței mele și în acel moment i-au făcut culoar de trecere jurnalistei care s-a întors, filmând, a intrat în casa mea, deși i-am interzis și am solicitat poliției să o dea afară, a filmat înăuntrul casei mele fără acordul meu, e cabinetul meu de avocatură, este proprietatea mea personală. 

Ea a venit în mine, m-a lovit cu mâna și cu piciorul, urlând că eu îi sechestrez pe cei doi, care cei doi vorbeau cu poliția. 

În momentul în care ea s-a năpustit asupra mea, soțul meu a spus `dacă voi nu o dați afară din casa noastră, o dau eu, pentru că se repede la soția mea`. A pus mâna pe ea și, în momentul în care a pus mâna pe ea să o dea afară, trei polițiști au sărit pe soțul meu, l-au imobilizat, l-au dat cu capul de ușă și i-au băgat mâna în gât. A avut 4-5 secunde când și-a pierdut conștiența”, a povestit Diana Șoșoacă. 

În filmare, nu se vede momentul invocat de Diana Șoșoacă, respectiv ”Ea a venit în mine, m-a lovit cu mâna și cu piciorul”, ci momentul în care un polițist o ia de mâna stângă pe jurnalista de la postul de televiziune italian, iar de mâna cealaltă se vede că o trage o altă persoană. Fix în acel moment, Diana Șoșoacă spune: ”Nu, nu, Silviu, Silviu, încetează, dați-o afară, păi voi îl luați pe soțul meu?”. Imaginile pot fi văzute AICI de la minutul 14:25

În paralel, au mai filmat și alte persoane, iar un video de susținere a jurnaliștilor italieni a devenit viral pe Twitter. Fără a avea niciun comentariu, vă lăsăm pe dumneavoastră să observați momentul în care are loc conflictul între soțul Dianei Șoșoacă (cel cu spatele) și polițiști, de la 0:42: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel