Iași: Polițist suspectat că a încercat să întrețină relații intime cu o minoră

 Un poliţist din localitatea Gorban este acuzat că a propus unei fete de 16 ani, elevă în clasa a X-a, să întreţină relaţii intime, un dosar penal în acest sens fiind întocmit ca urmare a unei sesizări depuse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni. 

"Este o sesizare împotriva unui agent de poliţie. Ancheta este în curs de desfăşurare. Nu vă putem furniza mai multe informaţii", a declarat Niculina Lisnic, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni. 

Primarul comunei Gorban, Dănuţ Rotaru, a declarat că agresorul ar fi ajutorul şefului postului de Poliţiei din localitate. Acesta are 41 de ani, este căsătorit şi este tatăl unui copil minor. 

Potrivit acestuia, victima lucrează de un an şi jumătate pentru familia adjunctului şefului de post din Gorban. Ea provine dintr-o familie săracă, cu şapte copii, care trăieşte din ajutorul social. 

Incidentul a avut loc în cursul după amiezii zilei de miercuri. 

Incidentul, semnalat de tatăl fetei 

"M-a sunat tatăl fetei îmi spună ce s-a întâmplat şi să mă întrebe la care poliţie să se ducă. I-am zis să se ducă la comandant la Răducăneni. Mi-a spus că a venit fata plângând acasă, că ar fi fost la respectivul. O ajuta pe soţia acestuia la curtea din spate de la magazin. În casă, am înţeles, ar fi (...) încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea", a declarat primarul localităţii Gorban, din comuna Răducăneni. 

Potrivit declaraţiilor tatălui, fata nu a spus nimic până miercuri seara. În cele din urmă, tatăl şi fiica sa au depus, joi dimineaţa, plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni. 

"I-am zis fetei să mergem la Poliţie să îl denunţăm, dar fata a zis: "Nu, tată, nu mergem nicăieri pentru că mi-e frică să nu mă calce cu maşina. Cred că este posibil ca el să o fi ameninţat (...) Nu vreau bani, nu vreau nimic. Vreau să fie apărată fiica mea, să îi fie apărate drepturile, nu să fie violată de un poliţist. Să facă legea ce trebuie să facă. Să fie protejat copilul meu şi alţi copii", a declarat tatăl fetei, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel