Hunedoara: Circa 60% dintre candidaţi nu trec examenul de conducere pentru permisul auto

Circa 60% dintre candidaţii la obţinerea unui permis auto nu reuşesc să treacă proba practică de conducere în oraş, fiind nevoiţi să repete acest examen după aproape o lună şi jumătate, cât trece de la o programare la alta, relevă datele Serviciului Public Comunitar Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCPCIV) Hunedoara oferite marţi cu prilejul prezentării noului sediu al acestui serviciu.

Situaţia este mai bună în ceea ce priveşte rezultatele obţinute la proba teoretică, unde 65% dintre candidaţi reuşesc să treacă examenul şi să se poată înscrie apoi la proba practică de condus în trafic.

Serviciul de Permise Auto s-a mutat, de luni, într-un spaţiu nou, modernizat, deschis la etajul al doilea dintr-un complex comercial situat în centrul municipiului Deva.

"Noul sediu este un pas înainte şi îmi doresc ca toate serviciile publice de care răspunde Instituţia Prefectului să fie la acest standard. Este un obiectiv pe care mi l-am propus la preluarea mandatului de prefect", a declarat, într-o conferinţă de presă, prefectul judeţului Hunedoara, Fabius Kiszely.

Prefectul a mai spus că spaţiul este oferit gratuit în baza unui contract de comodat încheiat cu proprietarul complexului comercial.

Potrivit acestuia, reacţiile oamenilor faţă de condiţiile din noul sediu sunt pozitive, următorul obiectiv fiind mărirea spaţiului şi modernizarea Serviciului de Paşapoarte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel