Huidu reacționează la mesajul dur transmis de Găinușă

Șerban Huidu a reacționat după ce Mihai Găinușă a transmis, în ziua aniversării sale, un mesaj dur pentru fostul său partener de emisiune, în care îl acuză că a distrus ceea ce au construit împreună și și-a asumat integral meritele. 

"În numele echipei de "nulităţi" am să îţi transmit mesajul colegilor "din linia doi", că pe linia unu e doar unul-cel care are toţi foştii colegi alături. Doar că nu se prea văd.

Deci: Nebunul ăla de Silviu te salută şi îţi spune că Topul Ruşinică merge foarte bine. Ceea ce îţi doreşte şi ţie cu emisiunea aia nouă. Cică a vândut în 4 luni cartea foarte bine. Cam câte exemplare ai vândut tu în total. Deh nu mai sunt acelaşi vremuri. Proasta aia de Fani îţi ţine pumnii să faci rost de un producător mai devotat şi mai ordonat decât ea. Ea care nu depăşeşte linia doi.

Tăntălăul ăla de Dezbracatu îţi spune: la mulţi ani şi îţi este recunoscător pentru că, datorită ţie, preţuieşte mult mai mult colegii pe care îi are. Cretina aia de Ioana îţi ţine pumnii strânşi să ai parte de un public la fel că şi ea: cu facultăţi terminate şi mastere pe deasupra. Bebelusele îţi vor dedica un dans în emisiune, îmbrăcate în frac, pentru că ele atrag audienţa aia pe care tu nu dai doi bani.

Citește și: Găinușă lovește în Huidu și Burci. "Ai distrus ceea ce am construit"

Îmi pare rău dacă am uitat pe cineva şi aş vrea să fim bine înţeleşi: nu eu mi-am asumat meritele ci Echipa asta din care fac parte cu drag şi din care ai făcut parte şi tu, dacă îţi mai aduci aminte. Ei se gândesc cu drag la ţine, poate şi pentru că nu ştiu că tu câştigai de trei ori mai mult decât toată Echipa la un loc (ups mi-a scăpat). Totuşi, îmi stă pe limbă o întrebare: dacă toţi sunt nişte nulităţi, de linia doi etc, de ce ai vrut să lucrezi cu ei când ai plecat? Tuturor le-ai făcut oferte şi ai primit un refuz categoric! Oamenii îmi spun acum să îi scuzi dar s-au gândit că fiind "nulitati de mâna a doua" nu fac faţă presiunii noilor tale planuri.

Ideea emisiunii a fost a mea dar meritele pentru realizarea ei le-am impartit de fiecare data cu Echipa. De aia ei sunt aici si tu acolo cam ca un cuc. Chiar cati oameni din echipele pe care "le-ai iubit" sunt cu tine acum? Cum nimeni? tz tz tz....trebuie sa te simti tare prost! Atata iubire aruncata pe apa Sambetei!" a scris Şerban Huidu, pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel