Hugo Chavez nu vrea să primească noul ambasador american în Venezuela

Hugo Chavez
Hugo Chavez

Preşedintele venezuelan, Hugo Chavez, a anunţat  că nu va autoriza intrarea în ţară a noului ambasador desemnat de SUA, Larry Palmer, pe care îl acuză de lipsă de respect faţă de guvernul de la Caracas.

„Domnul Palmer nu va intra aici”, a afirmat Chavez, în cursul unei întâlniri cu noii membri ai Partidului Socialist Unificat din Venezuela (PSUV). „Dacă vine, va trebui întâmpinat la aeroport”, a spus el, cerându-i ministrului de Externe, Nicolas Maduro, să-i ofere o cafea din partea sa şi să-i spună bye bye. „Nu poate intra în această ţară”, a adăugat Chavez.

Preşedintele venezuelan a adăugat că a transmis punctul său de vedere Statelor Unite. „Le-am spus să nu vină. Nu ne-au spus că el dă dovadă de lipsă de respect faţă de Venezuela, de un grup de generali, de guvern, de Constituţie. Cum să fie ambasador? S-a discreditat singur”, a spus Chavez, conform Mediafax.

Critic ferm al imperialismului american, Hugo Chavez a făcut referire la chestionarul la care a trebuit să răspundă Larry Palmer în Senat, în cursul confirmării ca ambasador. El a afirmat că pe teritoriul Venezuelei se află membri ai grupărilor de gherilă columbiene, Cuba exercită o influenţă asupra forţelor armate din Venezuela, iar moralul militarilor este scăzut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel