Hubert Thuma, CJ Ilfov: Mii de arbori plantați în pădurea Vlădiceasca

Hubert Thuma: Am plantat un stejar împreună cu Ilinca, o fetiță în vârstă de opt ani
Hubert Thuma: Am plantat un stejar împreună cu Ilinca, o fetiță în vârstă de opt ani

8.000 de arbori au fost plantați în pădurea Vlădiceasca, Snagov, în numai cinci ore, sâmbătă, 19 noiembrie, 2022, a precizat Hubert Thuma, președintele PNL al CJ Ilfov.

"Se spune că cel care plantează un copac plantează o speranță. Copacii sunt esențiali pentru viață, pentru un mediu mai sănătos și un aer mai curat. Am plantat astăzi stejari, la Snagov, pentru un Ilfov mai verde. Alături mi-au fost primarul din Snagov, Anghel Mihai, prefectul județului Ilfov, Simona Neculae, dar și zeci de colegi de la Consiliul Județean Ilfov.

În total, au fost 650 de voluntari, printre care și străini. Au fost și copii. La un moment dat, am plantat un stejar împreună cu Ilinca, o fetiță în vârstă de opt ani, care mi-a mărturisit cât de mult îi plac animalele și plimbările în natură. Am văzut și firme private care și-au adus angajații. Au lăsat munca de birou și au luat cazmaua.

Vreau ca astfel de acțiuni să devină o normalitate. Le mulțumesc celor de la Romsilva pentru stejarii puși la dispoziție și autorităților locale din Snagov, care nu sunt la prima acțiune de acest fel! Mulțumesc, de asemenea, Asociației Creștem România Împreună! Repet, „Ilfov împreună” nu este doar un slogan pentru mine, este un mod de acțiune. Și îmi doresc să continuăm așa. Vom planta și la Cernica, în perioada următoare, 20.000 de arbori", a precizat Hubert Thuma, președintele PNL al Consiliului Județean Ilfov.

Vezi și: Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov: Apă și canalizare în Afumați, Găneasa și Snagov

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel