Huawei Mate 9 seamănă Samsung Galaxy Note 7

Huawei Mate 9 va fi următorul phablet al producătorului chinez, iar aspectul telefonului amintește de Samsung Galaxy Note 7.

Pozele au fost publicate de Evan Blass pe Twitter și arată două variante ale Huawei Mate 9, cu ecran obișnuit și cu ecran curbat.

În cazul versiunii curbate, displayul, butonul de home, poziționarea camerelor, poziționarea speakerului și chiar și culorile seamănă cu Note 7. Celălalt model, cu ecran standard seamănă mai puțin, scrie playtech.ro.

Cele două telefoane au numele de cod Long Island și Manhattan, vor avea procesor eight-core HiSilicon Kirin 960, 256GB spațiu de stocare, 6GB de RAM și ecrane de 5,9 inci, potrivit Blass.

Long Island ar avea specificații premium, în care intră și ecranul curbat asemănător rivalului Samsung, care se pare că va fi adaptat pentru a suporta platforma de realitate virtuală Google Daydream. Partea mai puțin bună e că telefonul ar putea fi comercializat doar în China, în timp ce Manhattan ar avea o lansare globală, potrivit CNET.

Huawei Mate 9 va avea cameră foto duală. Fiecare dintre cei doi senzori optici ar avea 20 de megapixeli. Au existat și zvonuri cu privire la un design cu stabilizare optică, pe care P9 nu îl are. Huawei Mate 9 ar mai veni și cu un bliț dublu și scanner de amprentă. Aparent, nu va exista o funcție de laser autofocus, iar telefonul nu are pe carcasă niciun branding din partea Leica.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel