HTC, lansare pentru noul HTC One M9 în România

HTC anunță astăzi lansarea în România a noului smartphone HTC One M9, definiția frumuseţii şi eleganţei clasice și fără vârstă care combină perfect stilul cu înalta performanţă.

Vârful de gamă al anului 2015poate fi comandatîncepând cu 31 martie, prin partenerii locali, și va ajunge în magazine din 3 aprilie, în două variante de culoare: bicolor, combinând argintiu și auriu rosé (Gold on Silver), precum și Gunmetal grey.

“HTC One M9, succesorulmodelului One (M8) recunoscut cu numeroase premii la nivel internațional,se remarcă prin designul de excepție, performanțele impresionante și experiența mobilă inegalabilă. Ne bucurăm să aducem noul vârf de gamă HTC în România într-un timp atât de scurt de la momentul lansării la nivel global și suntem încrezători că va fi cel puțin la fel de apreciat ca predecesorul său”, a declarat Mihai Nodea, Regional Manager, HTC România, Ungaria și Moldova.

Noul HTC One M9 impresionează prin performanțele excepționale șiprin designul spectaculos şi reprezentativ, rezultatul a trei ani de excelenţă care combină tot ce e mai bun din modelele premiate HTC One M7 şi HTC One M8. Dotat cu procesor Qualcomm® Snapdragon™ 810 octa-core pe 64 de biți, cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android,5.0 Lollipop,și cu versiunea cea mai evoluată a interfeței HTC Sense™, ajunsă la versiunea 7.0,smartphone-ul asigură o experiență de utilizare unică, iar marginile distincte din metal completate perfect de curbe elegante conferă noului HTC One M9 aspect de bijuterie ultra-performantă.

Prin HTC Sense™ 7 și un HTC BlinkFeed™ acum și mai inteligent, telefonulreinventează ecranul de pornire și îl face chiar mai intuitiv și personalizabil în cel mai mic detaliu, fie că utilizatorii se află acasă, la muncă sau la distracție. Dotat cu EYE™ Experience, smartphone-ul oferă consumatorilor posibilitatea să surprindă fiecare moment în fotografii incredibile cu camera foto principală de 20 de megapixeli sau cea frontală UltraPixel™, remarcabilă în condiții de iluminare slabă. Totodată, prin aplicaţia HTC Zoe™ conținutul foto și video poate fi editat automat, pentru a adăuga muzica preferată şi a le oferi prietenilor posibilitatea să completeze colecţia cu propriile lor fotografii, împărtăşind într-un mod inedit fiecare moment.

Noul HTC One M9 garantează un sunet impresionant, datorită sistemului HTC BoomSound™. Difuzoarele frontale duale specifice smartphone-urilor din familia HTC One, combinate acum cu simularea sunetului 5.1 Dolby® Surround, oferă o experienţă cinematică multidimensională extraordinară. Combinaţia unică dintre HTC BoomSound, Dolby Audio™, un profil de sunet fin acordat şi tehnologia Qualcomm® Immersive Audio oferă tuturor melodiilor şi filmelor amprenta inconfundabilă a noului HTC One M9.

Totodată, prin HTC Connect™, noul smartphone HTC oferă o experienţă multimedia inedită, dincolo de telefon. O glisare cu trei degete pe ecran conectează telefonul la difuzoarele externe sau televizoarele compatibile de la producători de top, precum Harman Kardon, iar integrarea HTC Connect cu platforma media inteligentă Qualcomm® AllPlay™ și cu tehnologia media wireless Blackfire Research™ permite redarea de conținut video de înaltă calitate de pe smartphone pe multiple dispozitive de divertisment.

Pentru un aspect memorabil, noul HTC One M9 va fi disponibil împreună cu o gamă de accesorii unice şi personalizabile, incluzând a doua generaţie de huse HTC Dot View. Noile huse aduc o personalizare retro printr-o gamă de noi funcţii şi opţiuni de culoare, remarcându-se prin spatele transparent care protejează smartphone-ul fără a-l ascunde de lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel