Horoscopul de 1 mai cu Camelia Pătrășcanu: Vești EXCELENTE pentru o zodie

Horoscopul zilei arată vești foarte bune pentru cei din zodia Pești. Pentru balanțe se întrevăd câștiguri bănești importante. Iată horoscopul complet: 

Berbec. Colaborările sunt subliniate de astre și astăzi. Orice succes se bazează pe o persoană cu care reușiți să stabiliți un parteneriat.

Taur. Tot parteneriatul e subliniat și în cazul lor. Pot reuși mai ales dacă se ceartă cu cineva pentru că fie sunt sprijiniți, fie ajung la un consens.

Gemenii lucrează și în lucrarea pe care o au de făcut se bazează pe talentele unei persoane. Trebuie să găsească cel mai bun specialist și să-l convingă să fie de partea lor.

Rac. O zi a pasiunii și a iubirii. Au nevoie de toată atenția persoanelor care se află lângă ei în acest moment și probabil și a partenerului de viață.

Leu. În prima parte a zilei sunt mai inactivi, dar foarte buni strategi. Știu în ce acțini să se implice și care nu sunt potrivite pentru ei.

Fecioară. Se folosesc foarte bine de de relații, cunoștințe, contacte sau de facilitatea unor oameni care îi duc la alți oameni care pot avea legătură cu cariera lor.

Balanță. Aspecte bune de bani, mai ales în prima parte a zilei. Pot să câștige mai mult, dar și pretențiile lor financiare sunt respectate. Atenție la cheltuieli.

Scorpion. Sunt foarte inspirați și intuitivi. Poate și noaptea a fost un sfetnic bun să-și asculte intuiția, să-și urmeze sufletul, care-i conduce întotdeauna pe scurtătură.

Săgetător. Sunt sfătuiți să nu ducă vorba mai departe. Aud multe lucruri și poate cineva face tot felul de indiscreții și aud secrete. Nu trebuie transmise.

Capricorn. Se bazează pe prieteni și s-ar putea să primească un semn de viață, un sprijin, un ajutor sau un sfat bun de la cineva.

Vărsător. Cariera e subliniată în prima parte a zilei și pot avea chiar și întâlniri foarte frumoase, unde ei au puncte de vedere foarte bine susținute.

Pești. Discuții și invitații, vești care vin de departe și care sunt foarte favorabile pentru ei. Trebuie să-și apere mai bine poziția, cu argumente.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel