HOROSCOP RUNE 14-20 decembrie 2020. Voropchievici îngrijorat pentru o zodie: Va fi o săptămână grea!

Horoscop RUNE
Horoscop RUNE

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada 14 - 20 decembrie 2020.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la emisiunea „Adevăruri Ascunse", de la Antena 3, previziunile runelor pentru perioada 14  - 20 decembrie 2020 după cum urmează:

HOROSCOP RUNE BERBEC - Ești în atenția unor persoane care se gândesc insistent la tine. Vei primi un cadou minunat în săptămâna următoare

HOROSCOP RUNE TAUR -  Se produce un salt rapid calitativ pe final de an. Vei da lovitura! Poate veni din toate punctele de vedere acest salt. Posibil sa fie chiar o sumă de bani mai consistentă ori o persoană dragă îți va păși pragul.

HOROSCOP RUNE GEMENI - Ești întors cu susul în jos. Mai relaxează-te puțin! Ai fost cam stresat în ultima vreme. Ești empatic și suferi pentru cei apropiați ție. Ți-ai făcut degeaba griji despre sănătatea unor persoane dragi. Relaxează-te!

HOROSCOP RUNE RAC - Va fi o săptămână care te va marca. Te va marca fie pozitiv,  vei primi un răspuns afirmativ, un „da” sau vei fi marcat negativ printr-un refuz. Un „nu”. 

HOROSCOP RUNE LEU - E o săptămână în care vrei să lupți. Lasă aceste bătălii pe care ți le propui. Fii mai relaxat.

HOROSCOP RUNE FECIOARĂ - E o săptămână de protecție divină. E o săptămână de sărbătoare. Ești protejat de multe forțe malefice care te înconjoară.

HOROSCOP RUNE BALANȚĂ - Ai chef de mutat. Ești pe punctul de a te muta din casă sau de la serviciu. Poate fi și o perioadă scurtă în care te vei muta. E posibil să găsești un loc de muncă sau la final de an să îți dorești altceva de la job. Vei face alegerea bună la final de an.

HOROSCOP RUNE SCORPION - Pregătește-te că urmează o suită de schimbări. Sunt lucruri bune care ar trebui să te scoată din anonimat. 

HOROSCOP RUNE SĂGETĂTOR - Ești sfătuit să ai răbdare. Ești curios din fire. Nu forța mâna norocului de sărbători. Surprizele plăcute sunt făcute pentru cei care știu să accepte.

HOROSCOP RUNE CAPRICORN -  Ai o săptămână cu multă muncă. Trebuie să ai o forță, putere, tărie. Fii rezistent! Va fi o săptămână mai grea. E posibil să încerci să rezolvi și problemele celor apropiați. Runele nu te sfătuiesc asta.

HOROSCOP RUNE VĂRSĂTOR - Simbolul dragostei se află în zodia ta în următoarea săptămână. 

HOROSCOP RUNE PEȘTI - Ți-a dat seama pe final de an că trebuie să schimbi puțin tactica. Abordează altfel problemele care te interesează și schimbă tactica. Dacă ai fost prea bun, arată că poți să îți arăți și colții și viceversa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel