Horoscop, duminică, 14 iulie 2019

Gemenii resimt o stare de disconfort ce nu pare a avea o cauză exactă
Gemenii resimt o stare de disconfort ce nu pare a avea o cauză exactă

Horoscop. Taurii ar trebui să își aleagă cuvintele cu grijă, în special dacă intră în conflict cu persoana iubită, iar  Leii ar trebui să urmeze intuiția în acțiunile pe care le întreprind.

Berbec

Berbecii au toate șansele să petreacă ultima zi a săptămânii într-o atmosferă relaxantă, fără griji și probleme. Ceea ce nu este tocmai o obișnuință pentru nativii acestei zodii. E momentul ideal pentru a face planuri de vacanți și, de ce nu, pentru a pune lumea la cale cu cei dragi. În fond, este activitatea preferată a Berbecilor. Nu sunt excluse nici vești bune cu privire la bani.

Taur

Taurii ar trebui să își aleagă cuvintele cu grijă, în special dacă intră în conflict cu persoana iubită. Problemele trec, vorbele spuse la nervi rămân. Dacă simți că atmosfera este încărcată, nu ezita să amâni o rezolvare. Cei singuri să se pregătească sufletește, spre seară ar putea avea o întâlnire de gradul zero. Le lasă cu scântei și momente de neuitat.

Gemeni

Gemenii resimt o stare de disconfort ce nu pare a avea o cauză exactă. Este posibil ca sentimente de gelozie sau invidie să apară din senin, semnal că ceva este în neregulă. Câteva ore petrecute în singurătate ar putea liniști apele. Nu forța o schimbare și nu te învinovăți fără sens. Cine nu resimte și emoții negative nu poate aprecia adevărata stare de bucurie.

Rac

Racii au tendința de a da iama în pușculiță, asta deși pușculița nu arată prea bine, mai ales în această perioadă. În plus, ar putea apărea cheltuieli neașteptate, o situație pe care nativii din Rac au trăit-o în nenumărate rânduri. Vestea bună este că problemele se vor rezolva rapid, chiar mai bine decât își pot imagina Racii. Atenție mare la mesajele primite de la anumite persoane, ar putea ascunde informații prețioase.

Leu

Astăzi, Leii ar trebui să urmeze intuiția în acțiunile pe care le întreprind. Vă puteți ghida după propriul instinct și veți avea mari șanse să vă atingeți scopurile, spune horoscopul. De asemenea, în cursul zilei, un câștig financiar neașteptat v-ar putea ajuta să vă rotunjiți bugetul.

Fecioară

Pentru Fecioare, există riscul să acționeze astăzi sub puterea emoțiilor. Ar fi bine să vă controlați, pentru că ați putea întrerupe o relație fericită sau o legătură de prietenie ori un parteneriat în afaceri. Încercați să evitați să fiți exagerat de critici cu cei din jurul vostru, pentru a preveni astfel de evenimente neplăcute, spune horoscopul.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel