EXCLUSIV  Horoscop 9 decembrie. Previziunile zilei pentru zodii. Află aici ce ți-au pregătit astrele

foto pixabay/ Horoscop 9 decembrie 2021
foto pixabay/ Horoscop 9 decembrie 2021

Află aici ce ți-au pregătit astrele astăzi, 9 decembrie 2021. 

Horoscop 9 decembrie. Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei la DCNews și DCNewsTV, astăzi, de la ora 09:00. 

Horoscop decembrie 2021:

Berbec / ascendent în Berbec

Pe 13 decembrie, intră Marte în Săgetător. Înseamnă că prinzi curaj, încredere, optimism. E adevărat, de multe ori, un curaj nebun pentru că te vei arunca. A fost Marte în Scorpion, ţi-ai făcut planuri, strategii, ai căutat, ai mai hibernat. Acum, cu Marte în Săgetător, nu te mai mulţumeşti cu puţin, vrei totul! Şi te arunci, rişti foarte mult. E un tranzit bun, pentru că Marte în Săgetător nu face aspecte care să vă lovească, să vă supere. Va face un aspect mai stabilizator cu Saturn, dar e bun.

Taur / ascendent în Taur

Este o lună minunată să faceţi investiţii în propria persoană. Marte va intra în casa a 8-a pe data de 13 decembrie -  casa a 8-a are legătură cu investiţiile, cu fondurile altora, cu riscurile. Poate schimbi garderoba, ori schimbi look-ul, ori înveţi ceva, poate înveţi să vorbeşti altfel, te mişti altfel, ori începi să faci terapie... Orice investiţie în voi este importantă. Asta vă cer sfârşitul anului 2021 şi începutul anului 2022.

Gemeni / ascendent în Gemeni

Interacţionaţi cu oameni, cu colegi, mergeţi la evenimente, online, offline, nu contează. Sunteţi mai deschişi către dialog, sunteţi mai dornici să riscaţi să cunoaşteţi oameni noi, să îi lăsaţi în viaţa voastră. Faptul că Jupiter va intra în casa a 10-a, vă provoacă pe plan profesional. Trebuie să vă puneţi întrebarea care este rolul vostru în societate, cine sunteţi voi?  Adică trebuie să vă construiţi un brand.

Rac / ascendent în Rac

Evenimentul cheie este intrarea lui Jupiter în Peşti. Aţi trecut prin tot felul de crize, de transformări, prin momente care v-au obligat să o luați de la capăt. Însă, faptul că Jupiter va intra în Peşti la sfârşitul lunii, vă va face să vă aduceţi aminte ce s-a întâmplat în perioada mai - octombrie. Dacă acolo ați avut dorinţe, aţi dorit să schimbaţi ceva şi nu s-a întâmplat, de la sfârşitul lui decembrie, trebuie să le puneţi în aplicare. Vor fi sărbători, vă veţi bucura de cei dragi, dar veţi munci mult.

Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel