EXCLUSIV  HOROSCOP 7 decembrie 2021. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi

foto pixabay/ Horoscop 7 decembrie 2021
foto pixabay/ Horoscop 7 decembrie 2021

Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 7 decembrie 2021. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei pentru fiecare zodie, de la ora 09:00, la DCNews.ro și DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

2022, an catastrofal pentru o ZODIE

"De la 2022 majoritatea are așteptări. În primul rând, vreau să-ți atrag atenția că în 2022 trebuie să faci un pas înapoi. Încă de la începutul anului! Nu-ți place ce auzi, sunt sigură, că Berbecului nu-i place să piardă timpul.

Spun asta pentru că Jupiter se va afla în casa a 12-a pentru o perioadă și-și amintesc să-ți aduci aminte ce s-a întâmplat între 14 mai și 28 iulie 2020, cum ai resimțit perioada aia, ce s-a întâmplat, pentru că de la începutul lui 2022 vei retrăi totul la un nivel mult mai mare, mult mai amplificat.

Cu Jupiter în casa a 12-a e cazul să faci lumină în partea ascunsă, pe care nu o vede nimeni, în temeri, în anxietăți, în frica de a pierde, în frica de abandon, în toate fricile pe care le ai. Jupiter te face regizor, să stai în spate, să observi, să analizezi!

Am o rugăminte la voi, cu Jupiter în casa a 12-a, în Pești, vorbim de probleme de sănătate care trebuie rezolvate, probleme ale voastre sau ale celor dragi, poate pot fi vești de persoane dragi, de persoane la care nu v-ați fi așteptat.

De asemenea, cu Jupiter în casa a 12-a vorbim de sănătate, de probleme grave, serioase și vă atrag atenția că Jupiter poate amplifica. Dacă în ultimul timp n-ați avut timp, nu v-ați gândit, nu v-a păsat, simptomele se pot agrava, croniciza și vă treziți cu ceva ce nu v-ați fi dorit niciodată, iar Jupiter vine și zice: Uite, tu acum trebuie să stai liniștit, să te așezi și să-ți dai seama ce vrei să faci cu viața ta. Profitați de momentul acesta, cel puțin la începutul anului.

Jupiter va sta până în luna mai, deci prima parte a anului faceți un pas în spate și uitați-vă din spate la ce se întâmplă în viața voastră.

Cu Jupiter - Neptun, mulți veți dori să vă înstrăinați, să plecați, să părăsiți. Nu o să vă mai placă orașul, țara, comunitatea din care faceți parte. În 2021 v-ați dat seama care vă sunt vecinii și în 2022 vă faceți planuri să evadați pur și simplu să evadați! Vezi mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel