EXCLUSIV  Horoscop 20 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Probleme la serviciu pentru o zodie. Trebuie să te bazezi doar pe tine!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus din Scorpion se apropie de o opoziție cu Uranus din Taur. Evenimente neașteptate, mai ales în relațiile blazate și fără o bază autentică. Sau vom putea să ne reinventăm din punct de vedere amoros indiferent de statutul în care ne aflăm. Putem juca atât rolul lui Venus (posesivitate, dramatism și control), cât și cel al lui Uranus (independență, spirit rebel, surpriză).

BALANȚĂ

Mai ţineţi cont şi de ceilalţi, nu îi întrebaţi doar să îi întrebaţi. Încercaţi să faceţi pe plac fiecăruia, să găsiţi câte un detaliu micuţ. Vă veţi simţi foarte bine voi, să ştiţi.

SCORPION

Oamenii dragi au nevoie de la voi de cuvinte frumoase, de mesaje, de apeluri, de fotografii... Fiţi prezenţi acolo! Oferiţi şi bucăţele din voi, nu doar aşteptaţi de la ceilalţi.

SĂGETĂTOR

Vă place atât de mult să cheltuiţi pentru alţii, doar că ştiţi ce se întâmplă? Cheltuiți banii pe care îi aveţi acum și aici, nu pe cei pe care îi veţi avea peste o lună, că s-ar putea să aveți surprize neplăcute. Fiţi mai atenţi al deciziile financiare!

CAPRICORN

Cu siguranţă, prin cotloanele minţii voastre au fost anumite idei. Accesaţi-le şi folosiţi-le la următoarele sărbători şi la serviciu. Dacă încă nu aţi intrat în concediu şi încă lucraţi, cu siguranţă vă vor ajuta. Apelaţi la ele, aveţi curaj de această dată!

VĂRSĂTOR

Apar chestiuni neprevăzute la serviciu. Trebuie să vă bazaţi pe voi, zilele acestea. Nu vă consideraţi victime, nu vă supăraţi, nu vă enervaţi. Cu cât staţi mai mult în starea aceasta de victimă, cu atât nu se întâmplă nimic bun în vieţile voastre. Trăiţi zilele acestea, primiți din jurul vostru acest freamăt pe care îl au ceilalţi legat de sărbători.

PEȘTI

Vreți să organizaţi cu prietenii, cu verişorii, cu rudele tot felul de evenimente şi să îi sunaţi şi pe cei pe care nu i-aţi mai sunat de mult timp. Aveţi nevoia de reconectare cu oamenii din trecutul vostru.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel