Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Horoscop 17 februarie 2022. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi

Astrologul Daniela Simuescu vă aduce horoscopul zilei 17 februarie 2022
Astrologul Daniela Simuescu vă aduce horoscopul zilei 17 februarie 2022

Află ce ți-au pregătit astrele astăzi, 17 februarie 2022. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei, de la ora 09:00, la DCNews și DCNewsTV. 

În prezent ne aflăm sub influența conjuncției Venus - Marte în Capricorn, ce marchează toată luna februarie, dar mai ales perioada 14 - 24 februarie, va avea efecte până în 6 martie 2022.

Venus - Marte în Capricorn aduce VINDECARE pentru cupluri

”Ce poate să fie mai romantic, mai frumos, mai dulce, dacă nu o conjuncție Venus, care reprezintă iubirea, feminitatea, emoția, și Marte, care reprezintă pasiunea, sexualitatea, senzualitatea? Le iei, le împreunezi și le arunci în valurile Capricornului care vrea seriozitate, predictibilitate, lucruri tangibile. Conjuncția Venus - Marte în Capricorn își dorește fapte, nu vorbe. Acest aspect ne ajută, pentru că multe relații s-au trezit în urma pandemiei. O asemenea conjuncție vă ajută să lucrați la vindecarea relației, la sedimentarea ei, să găsiți un scop împreună, pentru că atunci când avem atât Venus, cât și Marte în Capricorn, nu poate decât să ne bucure. 

Dacă relația voastră a trecut prin teste și n-ați renunțat, acesta este momentul în care să stați unul lângă altul și să ziceți ”Ce vrem noi de acum încolo de la noi?”. Să spuneți ce vreți, să vă întâlniți și să începeți să munciți pentru voi, împreună. 

Nu este un aspect ca-n filme, romantic, dar este unul care vă ajută să-i oferiți timp celuilalt să căpătați încredere, pentru că un asemenea aspect vorbește despre încredere și despre timp. Venus - Marte în Capricorn asta spune: hai să dăm timp! Citește mai mult aici

”Până pe 12 iulie 2023, Nodul Sud va tranzita semnul Scorpionului, iar Nodul Nord pe cel al Taurului. Când discutăm despre axa nodurilor lunare, avem în vedere termeni ca destin, karmă, misiune, evoluție. Nodurile reprezintă bagajul cu care pornim la drum și reperele care ne echilibrează. Am tot amânat această emisiune pentru că este un subiect sensibil și greu de gestionat. Mai ales că oamenii i-au acordat cuvântului “karmă” un sens destul de punitiv, din punctul meu de vedere. Dar, de fapt, Nodul Sud este ceea ce noi trebuie să echilibrăm în această viață. De fiecare dată când nu ne respectăm Nodul Sud, vom trece printr-o cumpănă. Iar Nodul Sud în Scorpion vine cu traume, pierderi, riscuri prea mari și frica de trădare” a mai anunțat astrologul Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel